Bosanka, dogradonačelnica Petrinje: Doktorica, antivakserica, širi teorije zavjere

13
Radiosarajevo.ba
Bosanka, dogradonačelnica Petrinje: Doktorica, antivakserica, širi teorije zavjere
Foto: Facebook/Index / Viktorija Kaleb

Viktorija Kaleb, zamjenica gradonačelnika Petrinje, grada koji su danas pogodila tri jaka potresa, od jutra objavljuje statuse u kojima tvrdi da se "ne radi samo o pomicanju tla", moli se i sugerira da nije slučajnost da su se potresi dogodili "baš na dan Nevine dječice".

"Svi vi koji nosom 'parate oblake' i od puste taštine (tašt = prazan) ne vidite i ne poštujete nikoga, vi koji gazite po leševima, vi koji ljudima namećete bremena vaših stranih trulih gospodara, znajte da ste ' kao list što vjetar ga vije....'

Ne može nitko od nas garantirati niti da će sutra dočekati živ, a kamoli išta drugo.

Ovi potresi danas kod nas u Petrinji i ranije u Zagrebu, nisu tek puko pomjeranje tla...

Danas, baš na blagdan 'Nevine dječice'...

Tko ima uši, neka čuje!" napisala je.

Kako stoji na stranicama Grada Petrinje, doktorica Viktorija Kaleb rođena je 27. 1. 1967. godine u Bosanskom Novom. "Hrvatica je i katolkinja, udana. Odrasla je u Banjaluci gdje je nakon srednjeg stručnog obrazovanja stekla zvanje – stručni suradnik prevoditelja njemačkog jezika, potom završava studij medicine i stječe titulu – doktor medicine", stoji joj u biografiji na stranicama Grada, piše Index

Od 1991. do 1998. godine živi u Beču gdje na Austrijsko-američkom institutu usavršava znanje njemačkog i engleskog jezika te stječe i informatičko obrazovanje.

"Od 1998. živi i radi u Hrvatskoj. Kao liječnik obiteljske medicine radila je diljem Lijepe Naše. Kao članica liječničkog povjerenstva radila je 2002. u HZZO-u u Vinkovcima, a od 2003. radi u HZZO – Područna služba u Sisku. Dva puta je osvojila vijećnički mandat kao nezavisna kandidatkinja, a u protekom mandatu bila je i potpredsjednica GV-a.

Na lokalnim izborima 2017. izabrana je za zamjenicu gradonačelnika grada Petrinje, kao nezavisna kandidatkinja.

Ljubiteljica filozofije, književnosti, glazbe, filma, prirode...", navodi se u biografiji.

U imovinskoj kartici stoji da ima plaću od 10.000 kuna neto, odnosno 17.000 kuna bruto.

Prije nego što je postala zamjenica gradonačelnika, bila je ovlaštena liječnica HZZO-a, stoji u imovinskoj kartici, gdje piše i da nije članica nijedne stranke. Ima štednju od 300.000 kuna.

Bliska Vigilareu

U jednom intervjuu pohvalila se suradnjom s organizacijama koje se bore za zabranu pobačaja, među ostalim i udrugom Vigilare, a protivnica je i Istanbulske konvencije.

"Osobito sam ponosna na organiziranje tiskovne konferencije "Deklaracija o početku i zaštiti ljudskog života", čije je potpisivanje pokrenula "Udruga Vigilare" te građanska inicijativa "I ja sam bio embrij" koja se proširila diljem Hrvatske. Ja sam kao nezavisna vijećnica grada Petrinje željela pomoći da se za najbitniju temu – zaštitu ljudskog života, čuje što šire i da građani Petrinje podrže te akcije", kazala je za portal HKV.

Po Fejsu širi teorije zavjere o koroni i cijepljenju

Liječnica Kaleb, kako se vidi na njezinom Facebook profilu, žestoka je protivnica cijepljenja protiv koronavirusa, kao i mjera koje su uvedene diljem svijeta i Europe.

Tako u nizu objava (izdvojili smo samo one koje je objavila u posljednjih nekoliko dana - a mnogo ih je) sugerira da je sumnjivo što je cjepivo tako brzo razvijeno te dijeli podatke o tome koliko se liječnika planira cijepiti. Dijeli i snimke virusologa koji tvrde da je cjepivo protiv korone obmana.

Objave Viktorije Kaleb  - undefined

Foto: Facebook/Index: Objave Viktorije Kaleb

Objave Viktorije Kaleb  - undefined

Foto: Facebook/Index: Objave Viktorije Kaleb

U objavama podržava proteste koji su u nekim europskim gradovima održani protiv cijepljenja i mjera.

Redovno objavljuje izjave Srećka Sladoljeva, koji već dugo primarno nastupa kao veliki protivnik cijepljenja.

"Izbor nona i nonića dobar je iz jednog drugog razloga, a taj je što njih 9000 u 'prvom valu' cijepljenja NEĆE IMATI (ozbiljnijih) nuspojava. Jer nonići su areaktivni. A areaktivni su suprotni od asimptomatskih! 

Generali koji u ovom PLANdemijskom ratu protiv svih (pa i nonića) urlaju 'U napad!', sklonili su se na sigurno. Kovidlak broj 1 ne bi cjepivo jer je kovid već prebolio pa mu ne treba, onaj njemu sdesna također, Kovidlaku broj 2 ne treba jer, kaže, ima protutijela, a Kovidlak broj 3 bi svoju porciju iz humanih razloga prepustio potrebitijima itd", objavila je njegove riječi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (13)

/ Najnovije