Nakon skoro 30 godina bista heroja Avde Hume vraća se u njegov Mostar!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U SARAJEVO ISTO TAKO VRATIO

SE TURCIN FERHADIJA 90TIH

?

SE TURCIN FERHADIJA 90TIH ka U SARAJEVO ISTO TAKO VRATIO Je li ukusan Matej?

Komentar

U Mostaru nema spomenika braniteljima Bošnjacima protiv rvatske agresije koja je napravila apokalipsu u Mostaru a vracaju se biste ljudi iz bajatih perioda. Ne trebaju nama neprijatelji kakvi smo neprijatelji sami sebi!

SFRJot

Ako je ikad išta od te velike SFRJ postojalo i bilo kvalitetno i evidentno, bilo je u Bosni. Ako je IKO bio Jgosloven, bio je to Bosanac. Zna se dobro KO i KAKO je napadnuta Slovenija, Hrvatska, BiH, Kosovo, Crna Gora i sve što je bilo jugoslovensko u tim zemljama! A ovaj gore debilčić koji citira Tita i ovu pjesmu se valjda naslušao priča od dede i ujke četnika pa da to malo zašuška, kako je deda lagao nakon poslijeratne robije, pravda svoj četnikluk, djecoubijanje i atak na civilizaciju nekakvim svojim „Jugoslovenstvom“ ..... smiješno ...jad, jad i samo jad....... (Laž, kao imperativ svega srpskoga....ništa više)

Gost

Evo malo revizije povijesti: komunisti su se borili za vlast od kada su osnovali partiju. Drugi svjetski rat su iskoristili za taj cilj i ostvarili su ga. Sada ih nazivati antifašistima a ne spominjati komuniste i partizane koji su napravili više zločina nego ustaše i četnici zajedno jednostavno nije u redu. Drug Humo je bio dio režima koji je 45 godina vladao diktatorski jer nije bilo slobodnih izbora.

A golem od govana Angela Merkel je hipi?

Evo malo revizije povijesti: komunisti su se borili za vlast od kada su osnovali partiju. Drugi svjetski rat su iskoristili za taj cilj i ostvarili su ga. Sada ih nazivati antifašistima a ne spominjati komuniste i partizane koji su napravili više zločina nego ustaše i četnici zajedno jednostavno nije u redu. Drug Humo je bio dio režima koji je 45 godina vladao diktatorski jer nije bilo slobodnih izbora. ka Gost

KOMENTAR NA KOMENTAR

ALI ZATO IMA TURSKI MOST U MOSTARU

Panzer

Bošnje se furaju da su ustvari antifašisti a u periodu od41do45 činili udarnu snagu SS HANDŽAR DIVIZIJE ,CRNE LEGIJE I DRUGIH DOMOBRANSKI POSTROJBI U SKLOPU WERMAHTA I NDH.HALLO KO JE OVDE BUDALA?

/ Najnovije