Na Tjentištu bio i 96-godišnji partizan Ivo Karamatić, jedini živi sudionik Bitke na Sutjesci

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tyu

Najveci poraz partizana kakva pobjeda i k.

K nozi , keru

Najveci poraz partizana kakva pobjeda i k. ka Tyu

Ljiljani nisu sa Karpata

Najveci poraz partizana kakva pobjeda i k. ka Tyu<<Ma da! nacisti i njihove sluge su pobjedili a partizani su potpuno uništeni.

Partizanima svaka cast za borbe protiv

daleko jaceg protivnika, bili su hrabri, izdrzljivi, odlucni.... Ali Wehrmacht je pobijedio Staljin i niko drugi. To ko negira ili je neobrazovan i neupucen, ili je glup, ili je zlonamjeran. Da Nijemce Rusi nisu iscrpli na istocnom frontu, danas bi mi ovdje Deutsch schreiben.... Zapadnjaci se ne bi nikad uspjeli ni blizu iskrcat u Normandiju, a partizani bi bili izbrisani s lica zemlje, malo pomalo.... Zapadni su se iskrcali u Normandiju SAMO ZATO sto Romel nije imao jos par divizija na raspolaganju. A nije ih imao zato sto su ih Rusi unistili....

U Bitci na Sutjesci

U partizanima je bilo 96% Srba....tri ovakva Komentara mi je "urednik" izbrisao, ZAŠTO?

Durmo

Romela su unistili Englezi u Africi. Na Sutjesci nije bilo Rusa. Bilo je masnokosih lopova, ali su dobili po prnjokalici.

/ Najnovije