Lijepe vijesti iz Australije: Bosanac Edham Husić bit će ministar privrede

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahahaha

Lijepe vijesti za Australiju, za nas su veoma tuzne gospodine novinaru!

Guest

Lijepo je kada se kaže za nekoga da je Bosanac ili Hercegovac.Ne dozvoljava se ovdje to, moraš biti kao da si iz tuđe države (Hrvat,Srbin, iz nekih drugih pa si Ostali ili Bošnjak).BiH se negira,nema je.Sramota.

za hahahaha

Lijepe vijesti za Australiju, za nas su veoma tuzne gospodine novinaru! ka hahahaha Kao prvo govori u svoje ime. Koliko mladih osoba sa porijklom iz Bosne i Hercegovine su na pozicijama drugih naprednih drzava? Puno i bice ih jos vise, svi se oni ponose domovinom predaka. Samo domace izdajice se bore protiv svoje domovine, to su osobe bez morala i kriterija. Prodaju se za saku sice.

Duduk

Bravo za naše vrijedne i poštene Bosance i Hercegovce koji sa uspjeli sa svojim trudom radom i poštenjem. Nečekaju hoće li ko šta dat nego zagrijali stolicu i ...

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

za Ivan

Lijepe riječi su ukras!

Nik

Samo što se dotiči ne preziva "Husić" nego Hušić.

/ Najnovije