Ko je Naida Hota-Muminović, nova ministrica osnovnog i srednjeg obrazovanja u KS

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako da spriječite urastanje dlaka?

https://www.youtube.com/watch?v=iZh8OgmkUoQ

-

Vidjećemo da li će joj to što nosi hidžab ostati jedina referenca. Nemam ništa ni za, ni protiv hidžaba, ali ministri imaju posebne zadatke i ovlasti i njihova privatna opredjeljenja s tim nemaju nikakve veze, tako da ih ni ne treba naglašavati. Pretpostavljam da nije zbog toga postala ministrica, ali u članku ništa drugo konkretno nije navedeno (osim formalnih kvalifikacija i toga da je direktorica-što nije neka referenca, ako se sjetimo Bogunićke).

El Sarajevo

I šta je sporno, zašto je baš ona zapala za 'oko' novinara?

nasvasta

Ćestitam školovanoj i vrijednoj majci bošnjakinji ,samo nek nije neko sa falš diplomom iz štamparija koje su osmišljene da bošnjake unište intelektualno a koje preferiraju neprijatelji BiH i bošnjaka SDA SBB ASDA .

N.G

To je jedino kod nas problem u normalnom svijetu nije problem.Koliko uglednih osoba naučnici profesori itd nose turban jer su iz Indije

Nihad

Dobro su ona i njen suprug (gluhari u ministarstvu saobracaja ks a debil nema pojma) iskoristili sda pa sa po uzoru na konakovica pljuju po sda. To je kadar porodice izetbegovic. Ima more konakovica, campara, bahtanovica; koldza.

gost

Veliko olaksanje za ucenike Bosnjacke gimnazije, a i za njihove roditelje.

Petar I

Ja i ?

Guest

3xbravo bravo bravo.....

Ucenica

treba bjezati iz ove dzemahirije. ovde srece nema. nisu Srbi ludi sto hoce da se otcjepe.

Guest

Za mene samo jos jedna zamotana koja ce govoriti "akobogda" na televiziji. Ima li neki ministar ateista u ovom gradu?

Zaostalost

Moje djete nikad neće ići u školu u kojoj se ističu religiozna obilježja. A naročito direktori i nastavni kadar ne bi smjeli isticati svoje nacionalno i vjersko opredjeljenje.

Objektivno

Škola kojoj ova zamotana spodoba može biti direktor je jadna i sve je rečeno postavljanjem ove islamski nastrojene osobe. Katastrofa od škole, i sramota. Gdje su sada ti "gradžani" Sarajeva, da se oglase. Zašto napredni ljudi, ako ih ima, to dozvoljavaju i šute. To je ono što vam Srbi i Hrvati, s pravom, spočitavaju, da ste islamizirali glavni grad.

Objektivno

Škola kojoj ova zamotana spodoba može biti direktor je jadna i sve je rečeno postavljanjem ove islamski nastrojene osobe. Katastrofa od škole, i sramota. Gdje su sada ti "gradžani" Sarajeva, da se oglase. Zašto napredni ljudi, ako ih ima, to dozvoljavaju i šute. To je ono što vam Srbi i Hrvati, s pravom, spočitavaju, da ste islamizirali glavni grad.

Xx

Ovakve zamotane osobe ne bi smjele da rade nikakve javne poslove.Vjerska opredjeljenja ne smiju biti istaknuta , a naročito kod osoba u javnim poslovima.

Gost

Neka obrazuje sebe tako da skine krpetinu. Nije joj ni nana a možda ni nena to nosila.

Bosanac 100%

Zamolio bi sve koji nevole ovu lijepu BiH neka idu tamo gdje im je ljepse,neznam ko ih prisiljava da zive u drzavi koju nevole

N.G

Nije problem što je neko vjernik i nosi neko obilježje ako to pratikuje na ispravan način i ako to čuva za sebe i tako se nadopunjuje da bude bolji čovjek problem ako to zloupotrebi a ja mislim da to gospođa ne radi nego je dobra

/ Najnovije