In memoriam | Pećanin i Kontić za Radiosarajevo.ba: "Paul Lowe Sarajlija – i to kakav Sarajlija"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tetrix u policijskoj stanici

Neko je cijeli rat igrao tetrix u policijskoj stanici!!!!

Sarajevo bih

ZAISTA NISTE FER OVA DVA ČOVJEKA U JEDNOM ČLANKU SRAMOTA. BORO KONTIĆ JE TITO ZA OVOG UHLJUPA.

Bože sačuvaj šta vas tangira

Zato jesmo gdje jesmo kao društvo kao kulturna sredina. Je li neko uhljup ili šta već. Umjesto o gubitku čovjeka koji je uzdizao na top ljestvice kulturne zajednice jedan propali grad u svakom pogledu, kulturološkom pogotovo. Paul je bio iskreni prijatelj Sarajeva i BiH. Toliki da je sinu dao ime Emir koji ga je na kraju koštao života. I to iskreno kao Sarajka i Paulova bivša komšinica se osjećam postidjenom radi toga. Iz perspektive nekoga sa strane, velika je to bruka za naš narod, a pošto odavno ovdje niko nema ni stida, ni morala, ni savjesti, ni obraza, šta očekivati od vas koji komentarišete, je3ali vas i Pećanin i Kontić!

***

***

Bivša komšinica

Zahvaljujići Paulu svijet je vidio istinu o Sarajevu u najgorim vremenima. Ali kako je vrijeme prolazilo, to Sarajevo je nestajalo, današnje Sarajevo je šanersko, šalabajzersko, čakijanersko, handžar/sabljarsko. Nije to Paul znao, punim plućima i otvorenog srca se dao ljudima koji to ne zaslužuju više, sada na onom svijetu zna. Stidite se Sarajlije vi koji se prodajete za ono što niste. Gubitak Paula za isprdak naciju poput naše je najveći mogući krater, a nije jedini, gubimo najveće ljude iz dana u dan. Nismo zaslužili bolje.

***

***

/ Najnovije