Haris Silajdžić: Politikama koje uništavaju BiH omogućava se da dovrše posao

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Narode treba se dići i ove što hoće da prodaju državu najuriti za sva vremena nezasita polupismena bagra SDA SDP SBB Hrise borci i pošten narod je uz tebe.

robot

Idiot, tvorac RSe kakvu danas vidimo

Ghost

Harise, dobro se sjecamo tvojih petljavina, trgovina I precutavanja pljacke naroda! Sta sad hoces I ko te poslao da trujes? Mi kao ne znamo u cemu je ovdje problem pa ces nam objasniti!?

Odjebi

.

Opasnost od nestručnih TV kadrova

Potreba za kreativno (pravilno) plasiranim informacijama je mnogo bitnija od same istine u TV propagandi. Evo primijera: Extremisti pod kontrolom političkog Beograda 1992-e godine minobacačkom granatom su ubili 1992-e godine petogodišnje dijete Aidu Kučuk (i pri tome treba na ekranu prikazati fotografiju pomenute ili slične malodobne žrtve).

JA1

Samo nam je jos on trebao, da ponovo unese pomutnju jos vecu nego je sada. Sjetite se samo njegovih laznih projekata i kamena temeljaca pred izbore. Otvaranja "investicija" na sve strane i onda nestane kao da je u zemlju propao, istom se opet tako nenadano pojavi kad god mu ponestane para. Sad opet nestalo para?

cccoa

Ista klika sa Bakirom Dodikom Cericem i Covicem, svi ste vi ista struja samo malo lijevo malo desno..

Preporuka

Potreba za pravilno plasiranim informacijama na TV-u je mnogo bitnija od same. Primjer: Extremisti pod kontrolom političkog Beograda 1992-e godine minobacačkom granatom su ubili jedanaestogodišnje dijete Karolinu Basista (i pri tome treba na ekranu prikazati fotografiju pomenute ili slične malodobne žrtve).

Još jedna preporuka

Potreba za pravilno plasiranim informacijama na TV-u je mnogo bitnija od same. Primjer3: Extremisti pod kontrolom političkog Beograda 1992-e godine minobacačkom granatom su ubili četverogodišnje dijete Sergeja Bjeloša (pri tome treba na ekranu prikazati fotografiju pomenute ili slične malodobne žrtve).

Adis

Legendo. Bosna i Hercegovina je uz tebe.

dP

Tvoje političko umjeće i informiranost dovele su do toga da je većina firmi koje si odveo u Libiju doživjele kolaps. Da ne spominjem malezijsku donaciju koju si klepio i "državu" koja je preuzela na sebe da to vrati. Ispod fasade obični ljigavac.

novinar

ni konverter Zivkovic, a ni ti necete napraviti tzv gradjansku drzavu. sta nam vi msulimani nudite juce je jos jednom samo potvrdila Alijina unuka slikajuci si se Islamskom deklaracijom koju je dala zvanicnom BiH ambasadoru Hajricu. vrijeme te je pregazilo. bolje bi ti bilo da uzivas u penziji, nego sto pokusavas da iz 4 kantona zazumes cijelu BiH. https://www.glassrpske.com/lat/novosti/vijesti_dana/hajricu-na-poklon-izetbegoviceva-islamska-deklaracija/347946

suzy

Bravo Harise, samo naprijed! NE DAMO BOSNU I HERCEGOVINU SUSJEDIMA I KOMŠIJAMA! Sve probosanske snage trebaju slijediti tvoj način kako se raskrinkava laž i zločinci, u cijelom svijetu i kod nas

Kako kad

Haris je veliki ters!

Lesi se vraca kuci

A da ga malo oglabas hare, kao sto si svojevremeno aliji, pa pobjego od njega, pa mu se opet vratio, ne zovu te dzaba iz polikite lesi.

/ Najnovije