Goran Višnjić emotivno se oprostio od Mustafe: Falit’ ćeš strašno puno, stari moj...

0
Radiosarajevo.ba
Goran Višnjić emotivno se oprostio od Mustafe: Falit’ ćeš strašno puno, stari moj...
Foto: Instagram / Nadarević i Višnjić

Glumca Gorana Višnjića pogodila je smrt kolege Mustafe Nadarevića.

Objavio je na društvenim mrežama zajedničku sliku i, između ostalog, napisao je da je on bio njegov mentor.

"Čovjek koji je toliko utjecao na moju karijeru i život... savjetom, režijom, prijateljstvom... Sama definicija rijeci “Mentor” u najpozitivnijem svjetlu... To je bio Mujki... Kad su svi rekli nemoj to, naškodit će ti karijeri, Mujki bi bio: 'Ma ne! Odje#i ih...! Budi hrabar...! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja...! Pokaži im, ‘ko ih ...*#*¥... A toga svega se držao i sam...", napisao je Goran.

Navodi da je uvijek bio hrabar i "uvijek u glavu".

"Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General... pa to je moja cijela karijera... 20 godina... i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame...... podijeliti svoje znanje, predložiti a ne nametati se... Nadam se samo da sam mu se zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan... a njemu bi uvijek bilo neugodno... 'Ma daj Gorane, pretjeruješ...' rekao bi...E moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale...", napisao je glumac.

Imao je posebnu poruku na kraju.

"Falit’ ćeš strašno puno stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo. Počivao u miru Božjem...", poručio je Goran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije