Gjenero o Dodikovoj posjeti Zagrebu: Legitimiranje politike razbijanja jedinstvene BiH

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Administrator

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

poskok

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

HH

Dobro došao.

Rallr

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Kao i ekstremista Martić devedesetih

https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/kako-je-dodik-podrzavao-raketiranje-zagreba-treba-ih-tuci/390047

RS

Komentar izbrisan - Pravila komentarisanja: Svim korisnicima portala RadioSarajevo.ba strogo je zabranjeno: Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima u tekstu; Iznošenje uvreda ili vrijeđanje bilo koje osobe ili grupe na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja; Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka.

Mostar

Budimo realni, muslimani Bosnjaci su guzicom zatvorili vrata prema Hrvatima a time i prema Hrvatskoj. S kim vi mislite suradjivati. Ne mozete Srbe, ne mozete Hrvate, ne mozete se medju sobom....Svoju drzavu nemate a ovu koju imate trujete mrznjom. Sta vam je vise

Dea

Genocid i Udruženi zločinački poduhvat doživjeli su svoj poraz i haške presude su to potvrdile. Musrom i strpljivom politikom treba očuvati suverenu i nedjeljivu BiH, zemlju jaču od svih neprijatelja, domovinu punu ljubavi za Bošnjake, Srbe, Hrvate i sve ostale.

!!!????

Genocid i Udruženi zločinački poduhvat doživjeli su svoj poraz i haške presude su to potvrdile. Musrom i strpljivom politikom treba očuvati suverenu i nedjeljivu BiH, zemlju jaču od svih neprijatelja, domovinu punu ljubavi za Bošnjake, Srbe, Hrvate i sve ostale. ka Dea S koje planete si ti pala?! O čemu ti pričaš?! I gdje uopšte živiš?! Necjerovatno, hahaha.

Aha

Pa ovaj vaš tekst i ovaj što je to napisao je najveći nacionalista i šovinista. Ovakvim tekstovima vi širite najveću mržnju prema Srbima i Hrvatima. Sramota je da se ovako nešto dopušta i javno piše. Tolika količina mržnje u jednom javnom mediju je nedopustiva. RAK mora reagovati na ovakvo sramotno i huškačko pisanje. S vi nemate potrebe da brišete komentare koji vam se ne dopadaju jer nisu ni blizu ovoliko opasni.

Samo pitam

Ko je ovaj Ci9gan?

Normalan

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

/ Najnovije