Emerik Blum – inspiracija za novi napredak i razvoj Sarajeva i BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek JOZA BRAVAR

Sve što je stvorio djikani svetosavski TERORISTi sa Pala,Lukavice,Vogosce,Ilijasa su opljackali irazrusili.

Odlicno poslovanje Energoinvesta za vrijeme

Bluma je bila posljedica 95% povoljne globalne geopoliticke klime u kojoj je Jugoslavija imala jednu od vodecih privrednih uloga u formaciji nesvrstanih, a 5% posljedica Blumove poslovne genijalnosti. Il, drugim rijecima, u onoj poslovnoj klimi, ovo bi ostvario bez vecih problema i recimo Fikret Abdic, da ne idem dalje nabrajat. Nakon raspada nesvrstanih, a do cega je doslo americkim potezima nakon raspada Varsavskog pakta gdje su se Amerikanci osjetili nedohvatljivim i oslobodili se u agresivnom smislu rijeci, doslo je do poslovne klime u Jugoslaviji u kojoj u Energoinvestu ne da ne bio uspio Blum, nego ne bi uspio apsolutno niko na planeti, ukljucujuci i pokojnog Jobsa. Ubrzo je, zahvaljujuci prije svega toj ekonomskoj situaciji i doslo do rata kod nas.

Komentator

Ovaj članak je dokaz zašto mi ne možemo naprijed. Piše ga "novinar" koji glavnu tezu osnivanja nekog instituta mijenja u biografiju gospodina Bluma, pa šta je tema, gdje pobježe misao o institutu, što se članak ne zove Biografija E. Bluma, pa na kraju pomenete institut. Sve je ovdje jadno i ubijeno pa niko i ne čita članke, osim "žutih" članaka, pa nije ni bitno šta to piše u istom, odnosno prepisuje ili kopira od prije. Kakav crni institut, opet neka izmišljena radna mjesta i uhljebljenje, pa svaki sposoban čovjek danas otvori firmu za 1000 KM i radi svoj posao, svoje projekte, a nesposobni i lažno obrazovani po nekim Difovima i ostalim sifonima znanja jedva čekaju ovu vijest. Samo vi radite, trudite se, radite stvarno radno vrijeme ili više, pa ćete vidjeti Blumovske rezultate.

/ Najnovije