Društvo novinara BiH se oprostilo od doajena novinarstva Dobrote Lošića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aha

Da, nekad su i Srbi živjeli i radili u Sarajevu. Vjerovali ili ne!

Štadler

Da, nekad su i Srbi živjeli i radili u Sarajevu. Vjerovali ili ne! ka Aha Sad više rade, vjerovao ili ne a žive gdje hoće.

pobjeda

da, radilo je puno Srba, ali ih je očistila opasada od strane sunarodnjaka.Nak kraju, kad je bila reintegracija, Krajšnik ih pozvao da napuste Sarajevo. Nadamo se da će Srđan Mandić biti načelnik opštine Centar. To je Sarajevo.

Aha

>>da, radilo je puno Srba, ali ih je očistila opasada od strane sunarodnjaka.Nak kraju, kad je bila reintegracija, Krajšnik ih pozvao da napuste Sarajevo. Nadamo se da će Srđan Mandić biti načelnik opštine Centar. To je Sarajevo. ka pobjeda<< Nađe se pokoji nesretnik koji će slijedi vaše iskamiste. Nemojte reći da nije tako, jer Izetbegovići i njihov fundamentalizam su vam vrhovna politička ideologija od '90.

@pobjeda

U pravu si, krajisnik je naredio srpskom svatu da se sam ubije na vjencanju da bi optuzili bosnje za to, zatim sarajevskim srbima da se sami rascerecuju i bacaju zivi na kazanima, da regruti iz dobrovoljacke sami sebe streljaju u parkusi, da alijine seve ubiju boska i admira, da srbi sami sebe muce, siluju i ubijaju u stotinama logora za srbe u sarajevu, medju kojima je najveci bio kasarna viktor bubanj u kojem su bosnjacke sudije proglasavali krivima ljude samo zato sto su srbi, koji je danas ironicno sud bih u kojem sude te iste ratne, bosnjacke sudije. Ima li ista za sta ste vi bosnje krivi, ali iskreno? I kako vi zamisljate pomirenje i dalje negirajuci svoje zlocine, dok trazite da srbi i hrvati kazne sve svoje???

/ Najnovije