Dr. Grbo: Šta moramo promijeniti kako bismo napredovali

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ya

svaka cast, da je vise zena u politici i nauci nebismo zivjeli ovu bijedu od zivota. Zene, obrazujte se i ne ulazite u brakove robovlasnicko patrijahane odnose.

ime

Prije svega, žena se zove Zinka a ne Zrinka. Malo provjera o osnovnim podacima sagovornika, ne bi škodilo...

071

Treba preispitati sve diplome Pravnog fakulteta u posljednih dvadeset godina, kao i stepen znanja kod završenih studenata. Ima razlog zašto je Sarajevski univerzitet redovno među posljednjim na evropskim rang listama. Sjeća li se neko tria Lucić-Saltaga-Golić? Da ne govorim o tome da studenti sa Pravnog fakulteta izlaze doslovno polupismeni.

071

I da me neko slučajno ne shvati pogrešno - privatni fakulteti nisu rješenje. Potrebno je cijeli UNSA pretresti dobrano i radikalno. I prestati zapošljavati po porodičnim i stranačkim linijama. Dok se to ne desi, Univerzitet će i dalje propadati, a neki će fakulteti i nestati. Mlada raja se iseljava, nije luda da troši vrijeme na bezvrijedne diplome, a svojim strašno niskim kvalitetom Univerzitet neće privući studente iz regije. Ove godine se na Arhitekturu prijavilo manje studenata nego što je fakultet primao. Ono što naši papci nikako ne mogu da skontaju je da sijeku granu na kojoj sjede. Neće postojati fakulteti i institucije u kojima su planirali da zaposle svoju dječurliju ili dočekaju penziju. Hoće li grana pući danas, sutra ili za pet godina, nije važno. Pući će garantovano.

jknnlnkk

Nedostatak mere je u prirodi svake nedoraslosti.

Krscansko licemjerje

Nedostatak mere je u prirodi svake nedoraslosti. ka jknnlnkk kme kme kmeeee kme kme kmeeeee mi smo zrtve jos od Isusa i njega na letve prikucase kme kme kmeee kme kme kmeeee mi volimo kuce mace u kavezu ptice svemir Isus je ljubav kme kme kmeeeeeeeeeee A kad zasjednu uniste svaki oblik zivota i sebe medjusbno.

.

I da me neko slučajno ne shvati pogrešno - privatni fakulteti nisu rješenje. Potrebno je cijeli UNSA pretresti dobrano i radikalno. I prestati zapošljavati po porodičnim i stranačkim linijama. Dok se to ne desi, Univerzitet će i dalje propadati, a neki će fakulteti i nestati. Mlada raja se iseljava, nije luda da troši vrijeme na bezvrijedne diplome, a svojim strašno niskim kvalitetom Univerzitet neće privući studente iz regije. Ove godine se na Arhitekturu prijavilo manje studenata nego što je fakultet primao. Ono što naši papci nikako ne mogu da skontaju je da sijeku granu na kojoj sjede. Neće postojati fakulteti i institucije u kojima su planirali da zaposle svoju dječurliju ili dočekaju penziju. Hoće li grana pući danas, sutra ili za pet godina, nije važno. Pući će garantovano. ka 071 Zasluga durmitorskog uspravnog majmuna na celu i trojke koja ga cuva.

prvo promjeniti

stil i nacin oblacenja

vi

ste pokrivene prvo se otkrite nemate pravo da nosite sto zelite

/ Najnovije