Deset godina od smrti Sulejmana Tihića: Vodio politiku kompromisa, tolerancije i umjerenosti

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

... to je bila Tihićeva nemoguća misija. Prema onoj staroj mudrosti: od *** pitu ne napravi!

Ne vozim dok je Paja pijan

Ok, sada nam recite što je od svega navedenog opstalo do danas, što je zaživjelo trajno? Tada je bilo nade i vjere u ono što budućnost donosi a sada znamo da budućnost nikada nije zaživjela, naprotiv. Vratili smo se na početak 90 tih.

0*0=0

I gle gdje nas je takva politika dovela. Niko ne vodi takvu politiku niti je u historiji vodio. Ovo je džungla i vlada zakod jačega,uvijek je tako bilo i bit će. Šta mi tu glumimo ne znam ali znam da od merhametluka nema fajde. Neko će reći pa šta mi tu možemo, mi smo mali, kažem, nismo mali ako smo dovoljno spremni,da ne kažem luudi.

Komšija

U pogrešnoj je stranci bio sa takvom politikom. Bolje reći trebao je za takvu politiku imati pravu stranku a ne mafijašku organizaciju.

Bosanc

Osvanu i ovaj PETAK odoh do odze da primim kozni METAK

/ Najnovije