Dejan Jović: Hrvatska na BiH gleda orijentalistički i neoimperijalno!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna Bosancima

Čestitamo Radio Sarajevo, borba protiv etnofašizma ne smije prestati. Dejtonski Ustav BiH uz Bošnjake, Hrvate i Srbe, ravnoparavno navodi i građane i ostale. Civilizacijske je vrijedna borba i za njihova prava koja su najugroženija. Niko ne spominje njihove legitimne predstavnike u institucijama. Svima po 25% prava i mirna Bosna.

danak

Ako savremeni svijet - zapadna alijansa nagradi genocid i etničko ćišćenje, ima će ga uskoro u svom dvorištu

Penis cuke Lesija

Jesu li naši doista naši ili su oni samo svoji ?

Korisno, seksi i umjetnički

Mostarski skokovi u Neretvu su briljantni oblici muškosti. Mažoretkinje u Sarajevu progresivne manifestacije ženstvenosti.

Vagina mace Fifice

Jesu li njihovi samo njihovi ili su i oni naši ?

Habuhabuhabu

Procitao sam trecinu teksta i odustao. Stvarno je nepristojno objaviti tekst gdje u svakom, bas svakom odlomku imate najmanje jednu pravopisnu ili gramaticku gresku. Zasto ne provjerite tekst prije nego isti objavite.

Mostar

Dejan Jovic je promasen slucaj, ali vam ga je ugodno slusati no to vas nece dovesti do istine. Istina je danas puno gorča nego jučer. Od neki dan svaki vas podmukli pokusaj zuluma dobit ce javni i tajni hrvatski odgovor. Koliki ste gadovi pokazuje cinjenica da ste vi - Bosnjaci muslimani - jedini uspjeli ujediniti sve politike u Hrvatskoj i desne i lijeve. Lazem niste jedini, to je u novije doba poslo za rukom jos sam nogometnoj reprezentaciji. Pogledajte se u ogledalo i vidjet ce te glavne uzrocnike problema u BiH.

/ Najnovije