Damir Marjanović kritikovao novu naredbu Kriznog štaba: Sad je stvarno dosta

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Roditelji studenti treba se dići i ovo zlo maknuti uništiće nam živote uništavajući školstvo.

Sarajka

Njima i trebaju glupi i zatucani budući glasači.Naši gradovi sa nargila barovima mi liče na London iz doba Šerloka Holmsa,kada su postojala mjesta za pušenje opijuma.

121

ma šta je bilo tetkice?

Gost

Prominentni ugostiteljski objekti su umnogome paravan za pranje novca od narkotika i korupcije tako da se zbog toga drze otvorenim jer ako Gazda ima zatvoren objekat kako ce pravdati petocifrene ili vece mjesecne prihode. Svaka finansijska policija normalne drzave bi lako osudila tonu tih Ugostitelja zbog ociglednog nesrazmjera rashoda sa prijavljenim prihodima.

Bosnjak

E kakav si ti mamlaz. Veze nemaš šta pričaš. Pere desetine hiljada kroz kafu

Flojd

Ko je fakultetima kriv kada nisu u stanju da malo podmažu kantonalne organe. Šta sta se stisli kao junferi, prikupite od plata neku crkavicu za inspektore i njihovu djecu pa radite šta vas je volja.

pepe

da li će ih iko išta pitati kad se ova zavjera okonča..

/ Najnovije