Čestitamo: Srđan Jevđević dobio ogromno priznanje

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ONO Joko

&gt;!&gt;Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< Vidim da si upoznat kako Srđan kotira u svijetu muzike, generalno u svijetu. Veze ti nemaš dečko!

Pandemija kakademija

>>&amp;gt;!&amp;gt;Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< Vidim da si upoznat kako Srđan kotira u svijetu muzike, generalno u svijetu. Veze ti nemaš dečko! ka ONO Joko<< U kojem to paralelnom svemiru- za tebe i tvoje istomišljenike- " kotiranje u svijetu muzike Srđana Jevđevića" ima veze s pseudoakademijom lišenom bilo kakve relevantnosti i kredibiliteta? A koja- ta nazoviakademija!- u parazitskoj samopromociji prisvaja i patronizira Jevđevića, valjda pod egidom " svjetski, a naše", dečko?!

Borac sa kauča

>>>>Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< I serbalja ko novih oravoslavnih jevreja nakon Kosova. Ionako ste jevropejski bs. Prvo ste izdalo vEru slavensku pradedovsku za kutlacu graha, pa ste se pos rali na propise tog kulta obozavanja raskovana palestinca jevreja izigravajuci djojlene da bi na kraju *****ili mitologiju sekularne jevrope i postali pseudo reformisani pravoslavni jevreji. Mars paganska pogani. ka Daj nam malo gusala veceraska izdajico.<<Šta ti ono reče Palestinca Jevreja, pa jel ti to priznajem da je Palestina Jevrejka ha? I jel to znači da su Židovi na svome?

Borac sa kauča

Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< I serbalja ko novih oravoslavnih jevreja nakon Kosova. Ionako ste jevropejski bs. Prvo ste izdalo vEru slavensku pradedovsku za kutlacu graha, pa ste se pos rali na propise tog kulta obozavanja raskovana palestinca jevreja izigravajuci djojlene da bi na kraju *****ili mitologiju sekularne jevrope i postali pseudo reformisani pravoslavni jevreji. Mars paganska pogani. ka Daj nam malo gusala veceraska izdajico.<<Šta ti ono reče Palestinca Jevreja, pa jel ti to priznajem da je Palestina Jevreska ha? I jel to znači da su Židovi na svome da nisu nikog okupirali?

ONO Joko

>>>>&amp;amp;gt;!&amp;amp;gt;Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< Vidim da si upoznat kako Srđan kotira u svijetu muzike, generalno u svijetu. Veze ti nemaš dečko! ka ONO Joko<< U kojem to paralelnom svemiru- za tebe i tvoje istomišljenike- " kotiranje u svijetu muzike Srđana Jevđevića" ima veze s pseudoakademijom lišenom bilo kakve relevantnosti i kredibiliteta? A koja- ta nazoviakademija!- u parazitskoj samopromociji prisvaja i patronizira Jevđevića, valjda pod egidom " svjetski, a naše", dečko?! ka Pandemija kakademija<< Vajdu ga dečko, samo zato što si tako prepametan.

@@@@@

Joj *** u Ruandi.

OGROMNO PRIZNANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jevđević je neupitno o.k. lik, dio ostatka onoga kako je nekad bilo, u neofašistima mrskoj Jugoslaviji, "tamnici naroda". Ali, ko vam, koji genijalac žvrlja ove tekstove i naslove??? Pa zaista, kakva je to rogobatna sintagma "OGROMNO PRIZNANJE"? Ogroman transfer blama, cringe, susramlje- ogromno!

Role

Čestitam Srđane, svaka čast, zaslužio si.

Gost

Yutel za mir hahahaha

ONO Joko

>>>>>>>>&amp;amp;amp;amp;gt;!&amp;amp;amp;amp;gt;Ovih nazovi i turboakademija, kao i privatnih fakulteta, tobožnjih magistara i kvazidoktora nauka/znanosti u svakom zaseoku, kao gljiva poslije kiše. A zapravo snaga- mafiokratskih stranaka- caruje. A um klade valja- u odljevu mozgova po bijelome svijetu. Dakle, ako je ovo Jevđeviću ogromno priznanje... ka Pandemija kakademija<< Vidim da si upoznat kako Srđan kotira u svijetu muzike, generalno u svijetu. Veze ti nemaš dečko! ka ONO Joko<< U kojem to paralelnom svemiru- za tebe i tvoje istomišljenike- " kotiranje u svijetu muzike Srđana Jevđevića" ima veze s pseudoakademijom lišenom bilo kakve relevantnosti i kredibiliteta? A koja- ta nazoviakademija!- u parazitskoj samopromociji prisvaja i patronizira Jevđevića, valjda pod egidom " svjetski, a naše", dečko?! ka Pandemija kakademija<< Vajdu ga dečko, samo zato što si tako prepametan. ka ONO Joko<< Raus-odhebaus, retardinjo. Nisam ni sumnjao da će ti trebati stanovito vrijeme da razotkriješ svoj IQ i psihogram, "dečko"! ka Pandemija kakademija<< Kao što rekoh, vajdu ga prepametni, dečko.

Ne pijem dok Paja vozi

Ove dijaspore patriota na socijali jedino znaju da vrijeđaju i pišu govor mržnje. A za Srđana naravno nisu ni čuli....

/ Najnovije