Britanac koji se spalio zbog BiH zaslužuje spomenik u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Odlicna inicijativa, na potezu je gradonacelnica. Gradonacelnice, ne mozete ostati gluhi na ovo.

Suzy

To je najmanje što se treba učiniti. Ali nije on jedini koji se bukvalno spalio u znak protesta protiv svjetske politike koja je gledala pa i podržavala te zločine kroz embargo na oružje i dr. Nedavno sam pročitala da se još neko u svijetu spalio, ne mogu se sjetiti ko. Bilo bi dobro ovo istražiti i za sve njih napraviti spomenik u znak sjećanja i kao podsjetnik svjetskim političarima da se to više ne dozvoli.

Guest

Mentalne probleme ima onaj ko na sebe ruku digne. Heroj? Ni malo.

Oooo

Hahaha, šta ćete još smisliti da zamajavate ive jadne ljude u BiH!? Ljudi na rubu siromaštva, bez vakcina, na rubu svega, a vi o glupostima! Koga je briga za to! Hoćemo hljeba!

Zong

Zao mi je sto vam ovo moram reci, ali covjek je najvjerovatnije bio psihicki dobro bolestan. Razmislite i zapitajte se ko bi se normalan u Bosni zapalio zbog masakra u Nepalu, recimo?

/ Najnovije