Branko Češljić: Počistimo fukaru s vlasti; ako nema sloge i magaza je prazna

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anti Virus

Branko Češljić: Počistimo fukaru s vlasti; ako nema sloge i magaza je prazna...Sad ce to ABD... Biden uraditi za Gradjane Bosne i Hercegovine.!! Zna on gde Skripi.!!

Guest

Svemirac 100% !!!! Druze prije cemo mešcini pocrkat nego zivjeti ko civilizovan svijet! Nekom ovo odgovara i tu je prici kraj. Da je drugacija mehmedic, sarovic, duduk, covic i bake nebi vozali V6 masine nego tramvajem na posao.

Human

Živ da si brate!!!

*

Ovakve samo podržavam! Živio ti nama Branko još 100 godina, i sljedile te hiljade takvih poput tebe! Bravo!

Stidimo se

Izrazito častan zemljak, Bosanac.

Hmmm

Fin stav al grijesi u jednom...fukara je toliko ogrezla u kriminalu da vlast ne smije pustiti kako ne bi zavrsili iza resetaka

JA1

I love you! you're probably thinking" you don't even know me". But if people can hate for no reason, I can love.

Raško

Sutra da se kandiduje za predsjedništvo i da pobijedi bio bi nelegitimni predstavnik jer ga nije delegirala HDZ.

a jel mislis treba skinuti i dragana covica i hdz a ne samo sda?

91-a...Todor Dutina i Petar Kalinic, "BH pravoslavci" pricaju iskljucivo po BiH kako je Reformisticka stranka ejdina vriejdna glasa..bla bla bla..pet do dvanaest pred izbornu sutnju-obadvojica odose u -SDS!?E od tada ja ni ejdnom ovakvom ne vjerujem dok se ne dokaze!Kakva Njihova stranka i bakraci-listom bi svi otisli u SNSD ili HDZ da se kojim slucajem ZASUSKA oruzjem!

Gost

Sretno! Jako lijepo. Podrska :)!

kikirez

Nema bas puno Bosanaca u danasnjoj Bosni. Ovaj Branko je jedan od nas.

JA1

Mora se javiti SDA bot. Nema on pojma sta pise u tekstu nit ga interesuje. Njegovo je samo da baci kost i opuca sto vise minusa na pozitivne komentare. I naravno da nas upozna ko je branio bosnjake u ratu. A svi znamo da su takvi zavrsavali na pijacama prodajuci kafu za sto maraka. Bas su otrov za ovo drustvo. Ljudi gdje je ta ljutnja? Kad cemo ustati protiv ovog zla?

Hava

>>I love you! you&#039;re probably thinking" you don&#039;t even know me". But if people can hate for no reason, I can love. ka JA1<< Me too. Love you both.

/ Najnovije