Bojan Šošić: Schmidt nije odustao; ni naš otpor neće stati – no pasaran!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MoBro

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Haško

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

Bojan

Sve nas je vise! Braco Hrvati, niko vama ne bira niti zeli da bira bilo koga. Predsjednistvo je sef drzave i svih nas. Clan Predsjednistva iz reda Hrvata, kao i preostala dvojica clanova Predsjednistva, je sef svih nas. Zato ga, kao i ostale , moramo birati svi. To je tako u politickoj tvorevini koja se zove drzava.

Taxi

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao. ka Haško

sparco

Sve nas je vise! Braco Hrvati, niko vama ne bira niti zeli da bira bilo koga. Predsjednistvo je sef drzave i svih nas. Clan Predsjednistva iz reda Hrvata, kao i preostala dvojica clanova Predsjednistva, je sef svih nas. Zato ga, kao i ostale , moramo birati svi. To je tako u politickoj tvorevini koja se zove drzava. ka Bojan Sta ce onda clan iz reda Hrvatskoga naroda ako ce ga Hrvatima birati Bosnjaci.Neka bude samo jedan kandidat Bošnjak.

sparco

BiH je građanska država u kojoj Bošnjaci biraju nacionalne stranke a Hrvatima građanske.Šmit samo da vrati ono sto je Hrvatima oduzeto.

/ Najnovije