ABC News unaprijedila Almina Karamehmedovića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cestitke

Bravo Almine! Aferim you go , man! :)

Ovako nesto

Kad procitam, u meni se javi zavist. Je li sa mnom sve u redu. Drugim se to ne desava. Oni se samo raduju. Kako da je sakrijem? Cestitat cu. Svaka cast, cestitam.

hmmmm

Svaka dusa je sklona zlu, osim one... U sustini treba biti dusa koja se kori. Ciscenje je svrha naseg dunjaluckog zivota kako bi samo dobre i plemenite duse usle u Dzenet. Ko se ne uspije ocistiti na Dunjaluku, ima dzehenemska vatra koja je preciscavajuca. To je poenta Dzehenema.

Zong

Svaka dusa je sklona zlu, osim one... U sustini treba biti dusa koja se kori. Ciscenje je svrha naseg dunjaluckog zivota kako bi samo dobre i plemenite duse usle u Dzenet. Ko se ne uspije ocistiti na Dunjaluku, ima dzehenemska vatra koja je preciscavajuca. To je poenta Dzehenema. ka hmmmm Psihijatrija, desna vrata, drugi sprat

zong

covjek zna, njemu je dobro, njegova je zasluga, cestitke.

@Zong

ka hmmmm<< Psihijatrija, desna vrata, drugi sprat ka Zong<< Je l pomoglo sta?

@Zong

Psihijatrija? Zato sto vjerujem da energija ne nestaje , nego prelazi u nesto drugo. To su zakoni fizike. TI vjerujes u gravitaciju , a ne zna sta je. Znamo samo kako se manifestuje.

Zong

Psihijatrija? Zato sto vjerujem da energija ne nestaje , nego prelazi u nesto drugo. To su zakoni fizike. TI vjerujes u gravitaciju , a ne zna sta je. Znamo samo kako se manifestuje. ka @Zong Ne spominjes energiju nego dusu. Dusa je nesto sto znastveno ne postoji. Ne spada u polje istrazivanja, ne predstavlja energiju. Brkas pojmove.

Za razliku od svog buraza, smlatine Belmina.

.

/ Najnovije