A. Sidran: Ni mikroskopom se ne vide snage sposobne da ovu državu očuvaju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kusta

Pa da se u miru onda razidjemo dok Bakir ne pokrene novi rat?

@BIH

Ti si čisti primjerak petokolonaša koji bi da se Bošnjaci prvo obračunaju između sebe dok u komšiluku prave nove države i rade o glavi Bošnjacima. Nemoj spominjati ko je započeo rat jer to svi znaju od sjevernog do južnog pola. Previše se petokolonaša infiltriralo u sve stranke u FBIH i institucije države ali sve će doći na svoje. I u ratu je slična situacija bila ali ipak su patriotske snage održale i sačuvale BIH.

Mrki

De ti stari prdonjo ne serendaj nisi je ni pravio niti branio ni ti ni takvi tebi slicni ! Prave patriote sute i rade a ne laprdaju .

Bijeli

De ti stari prdonjo ne serendaj nisi je ni pravio niti branio ni ti ni takvi tebi slicni ! Prave patriote sute i rade a ne laprdaju . ka Mrki I ti bolje ne seri!

92-

Ko je branio 92 branit ce je ako zatreba opet,mi nemamo rezervne domovine

Du

BiH Nemoj se bolan nervirat pusti ove dijasporske i podrumske patriote koji neznaju šta je rat. Ovo si sve super i tačno rekao u vezi rata i ostalo što si naveo

Muki

Je li ovo onaj što mu SDA dade titulu akademika a jedva i srednju školu završio. Sad mu ne valja jer mu ne da još para i već penziju. Što ne spomene da su mu pomogli da zataška i kćerkin krimina? Ukrala je silne pare u ambasadi u Holandiji i kupila stan u sred centra Sarajeva. Misli da smo svi glupi. Ma mrš!

moralni strmoglav

Ovaj Sidran je odvratni licemjer. Predstavlja se kao toboznja moralna vertikala, dok je u sustini mahalaski 'akademik', koji se svakodnevno dodvorava svojim facebook pratiocima lansirajuci ekstremicke i zapaljive komentare. Mi koji smo proveli rat u Sarajevu dobro se sjecamo njegovih ekstaticnih panagerika posvecenih ratnim krimanalcima i ratnim profiterima. Njegovo tekst objavljen na nekoliko stranica u ratnim BH Danima (1992 ili '93) je najodvratnije slavljenje kriminala i ratnog prifiterstva. U tom tekstu, ova moralna nakaza, se hvali kako je dobio flase i steke opljackanog viskija i cigara od Cele Bajramovica, a za uzvrat, moralna stjenica, Sidran, Celu je proglasio herojem i neustrasivim junakom. Toliko o Sidranu i njegovim moralnim kvalitetima. Pronadjite i procitajte taj Sidranov tekst o Celi Bajramovicu!!!!!

Miki

Bravo Avdo. Bog te pozovio.

Realista

Ovaj Sidran je pravi primjer glupog bosanskog čovjeka kome je ponos jači od pameti!

Odron u obrazovanju

Dodajte Rifata Škrijelja, vazda napaljenog, ali ne baš mnogo pamentnog hahaha ne znam dokile ce njega držati na Univerzitetu, on je sramota, pa čovjek ni ne govori naš bosanski, on govori srpski trudeći se da se koriguje, zvuči očajno. SDA ga je postavila, a sada je korisni idiot Nipa pipa

/ Najnovije