Veliki broj zvanica na promociji knjige 'Islam između Istoka i Zapada'

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mire

***

As Ham

Knjigu treba prvo pročitati pa suditi o sadržaju.

nazalost

Sve receno, umjesto da je pisao o Bosni i Hercegovini izmedju Istoka i Zapada, aliji je bio bitniji Islam. A suplja o multietnicosti je bilo samo bacanje prasine u oci ostatku svijeta i nacin da dobija sadaku koju je objerucke prihvatao i finansirao stranku i mladomuslimanske nacionaliste okupljene oko njega. Istorija pamti....

***

***

***

***

333

Pa i jest knjiga nivoa da je komentarise gradjevinac.

***

***

Buhahhahaha .I.

Sve receno, umjesto da je pisao o Bosni i Hercegovini izmedju Istoka i Zapada, aliji je bio bitniji Islam. A suplja o multietnicosti je bilo samo bacanje prasine u oci ostatku svijeta i nacin da dobija sadaku koju je objerucke prihvatao i finansirao stranku i mladomuslimanske nacionaliste okupljene oko njega. Istorija pamti.... ka nazalost Hajde nam malo prosipaj arijevsku rasnu nadmoc i vonabi jevrejski etnoreligionizam i odabranost zabludjelih bosanskih krscana sa s-h nacijom iz pravoslavlja i katolicanstva.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Uuuu

Lijepe riječi su ukras!

vazno je da ti imas jelku

***

KURAN PREPISANA BIBLIJA

MUSLIMANI PROMJENILI NA SVOJ NACIN

Sure

***

***

***

Daj ne zezaj

Rado bih ti odgovorio samo da sam razumio sadrzaj i poentu tvog nebuloznog komentara, odnosno nabacanih rijeci bez ikakvog smisla i reda. Na primjer, sta znaci etnoreligionizam? ka sta bolan 3=1. 1 bog otac+1 sin bog+1 bog sveti duh su 1 bog, dok u Bosni jedan narod koji slijedi pravoslavlje islam i katolicanstvo su tri naroda. Prekuco si igru.

Bos-Sa

nikada vise,sve je ovo diktatura

Rrr

Hebo vam alija sve po spisku.

/ Najnovije