U Sarajevu otvorena izložba "Diplomatski put Alije Izetbegovića"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Nije se rodila veca stetocina za Bosnu i Hercegovinu od ovog Stakora.

ili

prodaja Bosne u tri čina.

nasvasta

Da mu nije velikog patriote državnika dr HARISA SILAJĐIĆA .Da je bogdo on na čelu Bošnjaka njemu su mnoga vrata otvorena ,ali krezava stoka ne zaslužuje bolje sami će sebe uništiti.

KINEZ

OVOGA COVIJEKA TREBA ZABRANITI USTAVOM.JEDINI KRIVAC ZASTO JE B I H U OVAKVOM STANJU.PREDAO POLA DRZVE SRBIMA A ONI NAPRAVILI GENOCID NAD NJIMA I SAD SIN NASTAVIO NJEGOVE UPUTE DO TE MIJERE DA JE MALTE NE SUZIVOT NEMOGUC OD MRZNE LJUBOMORE I ZVISTI.

Risto

Hebo ga njegov put tj sumski put

Roki

"Smatra da je jako bitno organizovati ovakve izložbe, prvenstveno kako bi se mlađim generacijama skrenula pažnja da ovo što danas imamo je posljedica truda koji je uložen u tim najkritičnijim godinama." ---- da nije tužno, bilo bi smiješno.

Infidel

Od džamije do džamije i sa sijela na sijelo. To je taj "put".

/ Najnovije