Sve je spremno za premijerno izvođenje predstave "Narodni poslanik"

Radiosarajevo.ba
Sve je spremno za premijerno izvođenje predstave "Narodni poslanik"
Foto:Promo / Predstava "Narodni poslanik" okupila je vrhunske bh. glumce i glumice
Sve je spremno za premijerno izvođenje dugo očekivane komedije Branislava Nušića "Narodni poslanik“ u adaptaciji i režiji Alena Muratovića, koje će se desiti 4. jula 2018. godine s početkom u 20.00 sati u BKC-u.

Predstava je nastala u  koprodukciji Oxygen Production i Bosanskog kulturnog centra Sarajevo.  Prva repriza je 5. jula u 20.00 sati.

U prestavi "Narodni poslanik" uloge tumače iskusni bh. glumci Izudin Bajrović, Amra Kapidžić, Ermin Sijamija, Sead Pandur, Maja Salkić, Dženita Imamović - Omerović, Vedran Đekić, Aldin Omerović i Nadine Mičić. 

"Iz Bosanskog Kulturnog Centra možete izaći samo vidno raspoloženi i nasmijani. Zato ne okljevajte požurite po svoje ulaznice za premijerno ili reprizno izvođenje ove urnebesne komedije, jer da sve bude upotpunjeno i „pod konac“ pobrinuli su se autori muzike Samir Hodović, Sanjin Latifić i Nino Škiljić, te bend Validna legitimacija, kostimografkinja Lejla Hodžić i scenograf Vedran Hrustanović," navodi se u saopćenju za javnost.

 


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije