Sarajevska filharmonija najavljuje: Halloween Symphonic pod sloganom 'Slušaj drugačije'

0
Radiosarajevo.ba
Sarajevska filharmonija najavljuje: Halloween Symphonic pod sloganom 'Slušaj drugačije'
Sarajevska filharmonija / Koncert Halloween Symphony

Pod sloganom tekuće koncertne sezone Slušaj drugačije, Sarajevska filharmonija pripremila je nešto drugačiji koncert za svoje brojne poštovaoce.

Halloween Symphonic naziv je muzičkog događaja koji će omiljeni orkestar održati u ponedjeljak, 31. oktobra 2022. godine u Narodnom pozorištu Sarajevo sa početkom u 20 sati.

Ovaj koncert za Noć vještica neće biti tako sablasan, ali će zasigurno biti dobra zabava za sve prisutne. Odvažite se doći u svojim kostimima i uživajte u, za ovu večer, tematski pripremljenim kompozicijama iz svijeta umjetničke muzike.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Danse macabre, Danse diabolique, Noć na golom brdu, Mephisto valcer, samo su naka od slavnih muzičkih djela koja su pripremljena za ovu veče. Orkestar će  predvoditi maestra Samra Gulamović.

Pripremite na vrijeme Vaše kostime i ne propustite našu zabavu! Rezervaciju i kupovinu ulaznica, po cijeni od 10, 20 i 30 KM, moguće je izvršiti na blagajni Narodnog pozorišta Sarajevo ili  online

Koncert Halloween Symphony
Sarajevska filharmonija : Koncert Halloween Symphony


Naredni koncert Sarajevske flharmonije je u subotu 5. novembra kada će se publici predstaviti trombonista Aleksandar Benčić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije