Sjećanje na velikog čovjeka: Izložba 'Vaš Jovan, Bosanac i Hercegovac sa dna kace'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Bez obzira na sva dostignuća u borbi za bolje BiH društvo, što u ratu i poslije njega, malo je prošlo vremena, prije nego ga je mladomuslimanski ološ iz Mehemeda Spahe 14, preimenovao iz čika Jova u čiča Jova. Jer bez obzira što se radilo o generalu Armije BiH, on je za njih prije svega Srbin, a svi kadrovi, članovi, glasači i simpatizeri, kriminalne organizacije SDA, to mu ne mogu oprostit!

Guest

veči nego mnogi čika Jovan

Realno

Daj Boze da Bosna ima jos puno veliki ljudu kao sto je Jovo . Mi u Bosni trebamo da smo ponosni na velikog covkjeka kao sto je Jovo ,DRAGAN VIKIC ILIJA JURISIC I drugi popt njih

Bosna bez sna

>>Bez obzira na sva dostignuća u borbi za bolje BiH društvo, što u ratu i poslije njega, malo je prošlo vremena, prije nego ga je mladomuslimanski ološ iz Mehemeda Spahe 14, preimenovao iz čika Jova u čiča Jova. Jer bez obzira što se radilo o generalu Armije BiH, on je za njih prije svega Srbin, a svi kadrovi, članovi, glasači i simpatizeri, kriminalne organizacije SDA, to mu ne mogu oprostit! ka Pehlivan<< @Pehlivan Kako vidiš po ovim dislajkovima, istina boli mladomuslimanske botine, begovatsku faunu Spahine 14!

Bos-Sa

Samo neka i Muzej podrzava velikog Jovana Divjaka,jer radio je sve za dobro i Odbrane Sarajeva i obrazovanje mladih,i pored toga sto je osjecao da ga oni neki nevoljko spominju.Da li ih treba ignorisati ili im reci,a sta ste vi dobro uradili?

/ Najnovije