! / Sarajevofest - umjetnost i politika: Večeras u Mostaru Josipović, Vujanović, Mičić....

09. 12. 2019. u 12:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 64

U mostarskom Narodnom pozorištu, večeras u 17 sati, u organizaciji Sarajevofesta - umjetnost i politika, održat će se panel diskusija - Vizija 2030.

Učesnici će biti neki od najiskusnijih bivših političara sa Balkana koji će govoriti o budućim perspektivama regiona. Tako će gosti biti Filip Vujanović, Ivo Josipovića, Nataša Mićić...

Sarajevofest - umjetnost i politika: Saračević Helać s poznatim imenima iz regiona

U Sarajevu u srijedu će biti predstavljeno Prvo izdanje festivala "Sarajevofest - umjetnost i politika", koji će se od 30. novembra do 10. decembra, održati u tri bosanskohercegovačka grada. Kako je za Radiosarajevo.ba kazala poznata bh. novinarka Arijana Saračević Helać, riječ je o potpuno novom konceptu u kulturi i politici, o festivalu za sve nas.

U 20.30 sati na istom mjestu bit će održana predstava “Ponuda koja se ne odbija”. Riječ je o predstavi u kojoj prostitutku prisiljavaju da lažno optuži jednog imigranta: Ko je tu nemoralan?

Snažan glumački ansambl predvode Mina Pavlica i Miloš Lazić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA