Otvoren poziv za prijave za volontiranje na AJB DOC Film Festivalu

0
Radiosarajevo.ba
Otvoren poziv za prijave za volontiranje na AJB DOC Film Festivalu
Foto: AJB Doc / Volontiranje na AJB DOC festivalu

Festival dokumentarnog filma AJB DOC organizuje se i ove godine od 8. do 12. septembra, a sada je otvoren i poziv za volontere. 

Saopštenje organizacionog tima AJB DOC Film Festivala prenosimo u cijelosti: 

"Međunarodni festival dokumentarnog filma Al Jazeere Balkans (AJB DOC) poziva sve zainteresovane da volonterskim radom učestvuju u realizaciji šestog izdanja Festivala, koji će biti održan od 8. do 12. septembra 2023. u Sarajevu.

Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka: 'Upalila sam TV i vidim dijete...'

Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka: 'Upalila sam TV i vidim dijete...'

Volontiranje na AJB DOC Film Festivalu je idealna prilika za stjecanje prvog radnog iskustva, učenje o organizaciji događaja, timski rad te preuzimanje odgovornosti za dodijeljene zadatke.

Angažman na Festivalu zabavno je iskustvo, o čemu svjedoče i volonteri koji nam se iz godine u godinu vraćaju. Budite dio AJB DOC tima, razvijajte vještine i učite u stimulativnoj sredini.

Prijave za volontere i fotovolontere su otvorene od 10. do 20. augusta 2023. Prijavite se vrše putem linka na oficijelnoj festivalskoj web-stranici.

Odabrani volonteri bit će blagovremeno obaviješteni o rezultatima. Budite dio Al Jazeerine dokumentarne priče!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije