Otvoren 29. Sarajevo Film Festival, glavni grad BiH postaje centar svijeta filma

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Centar svijeta,kako to mocno zvuci

Grad koji jos uvijek nema niti jedan kvalitetan studio za snimanje najobicnijih filmica,zemlja koja zivi i crpi jos uvijek sadaku svijeta i moli za donacije,dajte ne s e r i t e

Iki

Festival filma ili karneval snobizma?

Cevljanovici

Gala Cevljanovici...

Tuner

Centar svijeta. Jehat oscar sta je ovo. Hajvanu pohvali na regionalnom nivou ali ne blamiraj se sireci dalje. Sta vam je primitivcine, mi ovo mi ono.

Dan žalosti

Nekima radost, ostalima žalost. Dan nije za kez od uha do uha. Tuga golema.

malo smo ljubomorni, a?! :)

***

/ Najnovije