Od danas rezervacija ulaznica za 57. Festival MESS

Radiosarajevo.ba
Od danas rezervacija ulaznica za 57. Festival MESS
Od danas je počeo sa radom MESS Box Office u direkciji Festivala u kojem je svaki dan od 10 do 19 sati moguće rezervirati ulaznice za 57. Internacionalni teatarski festival MESS koji će se održati od 30. septembra do osmog oktobra.

Kao i prethodnih godina, rezervacije će se moći obaviti i putem telefona na broj 060 343 39 59. I ove godine Festival ima nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike. Broj ulaznica s popustima je ograničen.

Usljed tehničkih zahtjeva direkcija Festivala je odlučila da se i predstava Elektra u režiji Andriya Zholdaka u izvedbi Makedonskog narodnog teatra igra drugog oktobra u 20 sati u BNP Zenica. Detaljan program dostupan je na www.mess.ba.

"Do 19. septembra moguće je rezervisati komplete ulaznica sa popustom od 50 posto, dok
se za pojedinačne ulaznice odobrava popust od 20 posto", istakla je Dajana Gurda, šefica
protokola Festivala MESS, te naglasila kako i ove godine, tradicionalno MESS daje popust na kupovinu kompleta za studente, pozorišne radnike i penzionere od 50 posto a za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20 posto.

Festival MESS je i ove godine odlučio da će za sve predstave u okviru dječijeg programa CHILDREN MESS biti slobodan ulaz, s tim da će svi posjetitelji/posjetiteljke morati imati ulaznicu koju će moći rezervirati i preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 20. do 28. septembra 2017. godine.  

Ovogodišnje, 57. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS ponudit će 22
predstave iz 13 zemalja, a otvorit će ga 30. septembra u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica predstava belgijske trupe Needcompany Slijepi putnik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije