Ljubav, muzika i zagrljaji na početku i na kraju OK Festa

Radiosarajevo.ba
Ljubav, muzika i zagrljaji na početku i na kraju OK Festa
/ Promotivni tekst
Posljednje note na četvrtom Nektar OK Festu odsvirali su Damir Urban & 4, Let tri i Dubioza kolektiv, a kiša koja je padala nije pokvarila raspoloženje ni u kampu na OK stageu, kao ni ispred - Jägermeister Main stagea.

Teško je odlučiti ko je bio zvijezda završnice jer su sva tri benda pred publikom sve svoje žanrovske razlike spojili u ljubav prema muzici i festivalu.  One koji su došli da uživaju u jedinstvenom prirodnom ambijentu i slušaju omiljene izvođače, poslije “rijeke muzike” kojom su plovili, nisu izgubili snagu i dobro raspoloženje.

"Solidarišući se s publikom koja je sve vrijeme kisnula momci iz Dubioze kolektiv preskočili su ogradu i zaplesali s onim najvjernijim fanovima pa smo tako ispisali još jednu uspješnu OK Fest priču", stoji u saopćenju.

Na OK Summer Stageu nastupili su Audio in Funktion,  Zlijay i Merakoon.  Posebno dobra atmosfera bila je na OK stageu gdje su DLM i Zoster”zagrijali publiku za nastupe na Main stageu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije