Kultura na ulice 2023! i Sarajevo Matinee donose poslasticu za sve ljubitelje elektronske scene

0
Radiosarajevo.ba
Kultura na ulice 2023! i Sarajevo Matinee donose poslasticu za sve ljubitelje elektronske scene
Foto: Velija Hasanbegović, NPS / Sarajevo Matinee

Trenutno najpopularniji brend za evente elektronske muzike i specijalno osmišljene i kreirane cjelodnevne događaje, te specijalni program Narodnog pozorišta Sarajevo "Kultura na ulice 2023!" 9. septembra sa početkom u 15.00 sati, na pozorišnom Trgu Susan Sontag, biće domaćini svim ljubiteljima elektronske scene i dobre cjelodnevne zabave.

"Sarajevo Matinée donosi jedinstvenu kombinaciju deep, progressive, melodičnog housea i techna, stvarajući setove ispunjene energijom koja pokreće plesne podije i transformiše svaki prostor u kojem se nađu.

Vaše je samo da dođete u dobrom raspoloženju jer za dobru muziku zaduženi su dobro poznati 20DD, Alain, Coem, Calkins, a naš tradicionalni live act painting će ovaj put bit zamijenjen nečim što do sada niste imali priliku vidjeti", poručuju organizatori Sarajevo Matinée.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Kao iznenađenje specijalni umjetnički program donose partneri iz najšarenijeg festivala u gradu - Fasada festival.

SARAJEVO MATINÉE

Sarajevo Matinée je najpopularniji brend za evente na kojima osim dobre muzike posjetiocima nudi zanimljivu kombinaciju umjetničkih performansa, muzike, slikarstva, Street arta, gastro kutaka, fotografije i video produkcije.

Haris Pašović: Marlene Dietrich nas uči da život nije crno-bijel

Haris Pašović: Marlene Dietrich nas uči da život nije crno-bijel

SPECIJALNI PROGRAM KULUTRA NA ULICE 2023!

Programa Narodnog pozorišta Sarajevo "Kultura na ulice!“ održava se na javnim prostorima sarajevskih općina pod pokroviteljstvom Vlade Kantona Sarajevo, te u partnerstvu s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo.

Sarajevo Matinee
Foto: Velija Hasanbegović, NPS : Sarajevo Matinee

Projekat "Kultura na ulice!" je multimedijalnog karaktera i izražava sve oblike umjetničkog izraza prisutne u produkciji Narodnog pozorišta Sarajevo.

Cilj projekta "Kultura na ulice!" je, da kroz angažman profesionalnih umjetnika i vrhunski program i izvedbu, približi kulturu i umjetnost građanima.

Još samo 5 dana do Sarajevo Matinée! 💃🕺 Subota sa početkom u 15 sati… Vidimo se ispred Narodno pozorište Sarajevo! 🧡

Posted by Kultura na ulice on Tuesday, September 5, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije