Koncert Gibonnija u Banjoj Luci: Više od spektakla

Radiosarajevo.ba
Koncert Gibonnija u Banjoj Luci: Više od spektakla
Foto: Promocija / Koncert Gibonnija u Banjoj Luci
Sinoćnji koncert velike regionalne zvijezde Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel bio je i više od najavljenog spektakla.

Nekoliko hiljada Banjalučana i gostiju iz drugih gradova koji su Banjaluku došli zbog ovog velikog događaja uživalo je u više od dva sata vrhunskog izvođenja najljepših Gibinih melodija.

Kiša i loše vrijeme koje se u naletima smjenjivalo cijeloga dana, te najavljene velike nepogode ovoga puta imale su razumjevanje i sve prognozirano ostavile za neki drugi put. Gibonni je u pratnji vrhunskih muzičara i umjetnika koji čine njegov sastav, dobrom atmosferom, te odličnim izvođenjem svojih pjesama koje je mnogobrojna publika pjevala u glas, rastjerao kišne oblake.

OK team u partnerstvu sa Coca Colom koncertni spektakl organizovao je na velikom koncertnom prostoru tvrđave Kastel, koji je bio popunjen Gibinim obožavaocima. Tokom više od 2 h vrhunskog izvođenja ovaj splistski kantautor izveo je svoje najpoznatije melodije. Publika je u glas pjevala „Libar“, „Temperu“; „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Oprosti“ i brojne duge hitove.

Ovo je bilo Gibonnijevo treće gostovanje u Banjoj Luci u poslednjih dvanaest godina, a Gibo i publika su se složili u jednom, da na naredni njegov koncert ne čekamo još četiri godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije