Koncert Gibonnija: Sve je spremno za veliki spektakl na tvrđavi Kastel

Radiosarajevo.ba
Koncert Gibonnija: Sve je spremno za veliki spektakl na tvrđavi Kastel

Regionalna zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni će održati u petak, 8. juna, koncert u Banjoj Luci na tvrđavi Kastel. Za poštovatelje ovog splitskog kantautora vrata tvrđave Kastel bit će otvorena od 19:30, a početak koncerta zakazan je za 21:00.

Ulaznice po cijeni od 20 KM još uvijek su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mjestima na Trgu Krajine, kao i preko prodajnog sistema kupikartu.ba. Organizatori ovog događaja podsjećaju da se koncert održava na velikom koncertnom prostoru ispred Kamene kuće i da će ulaznice će biti dostupne i na ulazu u tvrđavu.

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za koncert, osim banjalučke publike očekuje se i dolazak velikog broja gostiju iz okolnih gradova. Zaisigurno će svi biti u prilici da uživaju u odličnoj atmosferi uz velike Gibine hitove, kao što su: “Posoljeni zrak i razlivena tinta”; “Žeđam”; “Svi moji punti kad se zbroje”; „Oprosti“; “Činim pravu stvar”...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije