Ko su umjetnici koji su napravili sarajevskog dinosaurusa

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dosadni ste kao čumur

Bolje bi bilo da ste išli istraživati gdje u BIH ima nafte ili gasa nego što ste ovo pravili od čumura. I ovu zimu ćemo se smrzavati i plačati skupe energente. Lako je čumurati i praviti se ekološki osvješten a ne nuditi alternativu. Nije istina da je bilo malo zainteresovanih za peći na pelet nego postoje zakonske procedure. I pelet čadi kao i čumur ,možda malo manje. I on je pun različitih smola.

Kobac

Ovaj dinosaur bi se mogao zvati CUMURKO

Svaka cast

Predobar je

Marsal

Super je. Bravo. Nazvati ga mile bosanac.

Jovo

Tona peleta je 400KM a tona uglja je 130KM. Peć na pelet košta 3500 dok je ona na ugalj 1500KM. U državi u kojoj većina ljudi radi za minimalac od 500KM ovi furaju neku ekološku osvijestenost. Lako je bit osviješten na državnim jaslama. Kad se uspostavi sistem u kome normalan građanin ove zemlje može sebi priuštiti normalan život bice lako i preć na pelet. Do tad možete samo sanjat.

/ Najnovije