Knjiga Emira Suljagića promovirana u Tešnju: Kako djetetu objasniti šta se desilo…

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Kazes vidi dete...tvoji deda, stric i familija su od 1941 do 1945 bili hrvatsko cvece i ustase...pobili su sve svoje prijatelje, kumove i komsije koji su bili Srbi...e onda su dosle 90 i tu su Srbi osvetili koliko toliko pobijene rodjake... Nije tesko zar ne?

Cirilo i Metodije

Lijepe riječi su ukras

MARA

***

Kako djetetu objasniti šta se desilo…

odn. ZAŠTO MU TUČEM MAJKU i moju partnericu??? ja suljaga, kao ci goš od srebrenice jednostavno tako radim. obiteljsko nasilje je kulturno nasljeđe naše tradicionalne nekulture.

/ Najnovije