Izdata urbanistička saglasnost za izgradnju muzeja Ars Aevi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Bravo vlada KS

kukac

Cim je forto pokretac to ce najvise dobaciti do rendera.. sa kojim ce se potucati po televizijama i portalima... Lopatu tu niko ne zakopa

071

Da nije bilo Enje i Talijana, ovo se ne bi NIKADA desilo. I borba za ovo traje već više od 20 godina. Ovdje sve moraš da tjeraš, i tjeraš, i tjeraš, i maltretiraš, i tjeraš, i gnjaviš, i gnjaviš, i boriš se, i boriš se, da bi se napravilo nešto normalno.

071

@kukac Dočim sa SDA načelnicima Sarajevo Towers dogura do svog logičnog zaključka: napravilo se strašilo koje je začepilo grad, pare se oprale, niko se nikada neće useliti, i par jadnih običnih i neupućenih ljudi koji su kupili stanove unaprijed (ne znam šta im bi) su ostali bez svog novca i stana.

Azazel

Dole SDA oligarhija sa Scepom folerom sibicarskim

/ Najnovije