Gradimir Gojer o knjizi "Tito za početnike" Miše Marića: Brevijar čovjekoljublja

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Miso Maric propagira istinu, nije od onih koji su se kunuli u Tita, a poslije okrenuli curak naopako.

Legenda

Tito je vrhunski mislilac na Balkanskom podrucju, Svi ostali koji su iili ili su sad na poziciji da vladaju su neuki a prvo sto rade bacaju "drvlje i kamenje " na sve sto je onuspio da organizuje. Ovi su, neobrazovani iako imaju neke diplome i bez osjecaja za rukovodenje masa. za 30 godina sve stoje bilo vrhunac u Jugoslaviji domace izdajice su unistile. Politroni su samo promjenili dres, zato ne vjeruj vise im NIKAD. Put od opanaka do cipela je dug stoljecima.

Kiki

Fuuuuuuj.A svo licni brod,avion,voz,super hrana Carski luksuz preko 100 automobila najjeftiniji 500000 maraka,nebrojeno vikendica.....

che

Moj Kiki , to ništa nije bilo Titovo . Dakle on nije bio vlasnik za razliku od ovih današnjih recimo Radončića koji je za nekoliko godina postao vlasnik dva nebodera . A čestitke gospodinu Gojeru na lijepoj kritici.

Bella Cao

Dragi Tito, nikad prežaljeni, nadam se da vidiš šta nam nacionalisti rade, oni isti protiv kojih si se borio i naši očevi i dedovi. Šteta što ih nisi sve pobio 45, nego amnesetirao četnike i ustaše. Samo to ti zamjeram.

Hudnjak

Titova dobra djela https://www.youtube.com/watch?v=Qmj_Bwo7zHI

Nino

Tito i Mišo Marić, dva dobra duha iz starih dobrih vremena

Komunizam je zlo

Zločinac i diktator! Ubiti milion ljudi od toga 99% bez suda mogu samo zločinci.Moral njegovih sljedbenika je " s kim si takav si"

/ Najnovije