Dani otvorenih vrata u Muzeju "Alija Izetbegović"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jhjkhjkjk

Pripazte se promahe ;)

Jok..

..v* *vam se i na 'eroje i na vasu "istoriju" *...*vam Kvisling *izdajnicku

Bizmark

Uzeli ste nam kulu Uništili centar gdje smo se igrali generacijama Trebali ste muze pravit kući kod njega a ne nama uništavat sjećanje na djetinjstvo...

Raspalog je trebalo izvadit

i zapaliti, da ne zagadjuje Kovace

“Zamjenio” je Srebrenicu

za sarajevska predgradja i usput izgubio njiha par tisuca..

Krk

Ma da ne lajem... više i vi i Alija. Nećemo više da čitamo o njemu, on je promašaj, on je ništa. Ostavio nam ovog svog malog kretena i nejgovu sultaniju da nas je*u u zdrav mozak, da se tale sa Čovićem i Dodikom. Imaju furku da posjeduju Sarajevo, ali ne posjeduju, nek maštaju još koji mjesec, a onda će i debil i dr bez diplome pasti u zaborav.

islamista ima

muzej

Krajišnik

b-alija je crna fleka u historiji Bosne i Hercegovine, osuđeni religijski fanatik, prvi predsjednik BiH koji je prevarom ugrabio izbore (ali ne i posljednji jer je lopovluku naučio i svog sina koji i danas krade), pljačkaš humanitarne pomoći, politički nepismeni idiot koji je podjelio Bosnu i Hercegovinu i moralni imbecil koji je buduće generacije ostavio u tami nepismenosti samo da bi njegovi potomci mogli nastaviti krasti i pljačkati.

Krajišnik

A radio sarajevo je glorifikator ratnih zločinaca, kao što su b-alija i njemu slični. Da ima boga Zdravko Grebo bi vas čekao na tom strašnom sudu tog milosrdnog boga i nebi imao lijepe riječi za urednike radija sarajevo.

FC Cengic Villa

Sjeme mu se zatrlo izdajnicko.

sebija građević gospodarica kuruznog papka i papulara

03.03.2022 17:37:00 DOKUMENTI IZ ZAGREBA Nema nijednog dokaza da je Sebija Izetbegović polagala ispite na Medicini Iz Republike Hrvatske stigla je dodatna dokumentacija u vezi postdiplomskog studija Sebije Izetbegović na Medicinskim fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a koja je zatražena putem međunarodne pravne pomoći. Izetbegović je već godinama na čelu KCUS-a najveće bolnice u BiH i profesor na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. U dokumentaciji koja je došla u Ministarstvo pravde BiH je i odgovor Ministarstva pravosuđa i uprave RH. https://nap.ba/news/90689

/ Najnovije