COVID-siguran događaj: Želite ići na SFF, potreban vam je jedan od tri dokumenta

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pp

Opet neki fasisti i po Sarajevu , kao 41.

ublehe

das im pare a oni jos seru, sve ce to tetak namiriti

Bal sda vampira

naarood znooaa

Refa

Ne zelim ici na SFF. Takve mjere odbijaju ljude od normalnih stvari, gube volju i zelju za nametnutom zabavom. Sa tim mjerama vrsite segregaciju onih odanih sistemu podarastvom i onih koji zele normalan zivot bez ikakvih ogranicenja. Sretno vam bilo u hajcanju na novi poredak kojim upravljaju zapadnjacki farmaceutski lobi sa korumpiranim doktorima. Dok se u svijetu vode siroki protesti protiv takvih mjera, kod nas je delirijum da tako nesto postane normalno. A vi pic...ke novinarske obavljajte svoj posao cestito i posteno i objavljujte da se visemilionski protesti desavaju sirom EU. Sutite ko pic...ke odane farmakomafiji.

Karrabaja

Niđe veze

@Refa

Ne možeś ići i da hoćeš. Nemaš para za testove a vakcina nije za seljake. Ići ćemo samo mi koji već odavno hodamo i putujemo po svijetu. Konačno ćemo na kulturne događaje ići rahat, bez proste svjetine.

abuzemze

vrati pare onoj ublehi karicki, miro, uzo si joju, a glumis profesionalca, nema tetka da dandy dzeparac

e moja ovčice

Ne možeś ići i da hoćeš. Nemaš para za testove a vakcina nije za seljake. Ići ćemo samo mi koji već odavno hodamo i putujemo po svijetu. Konačno ćemo na kulturne događaje ići rahat, bez proste svjetine. ka @Refa Nikada ne nosim masku, nikada se nisam testirao i nikada se neću bockati. A zbog vas brnjicara i vakSERA ova plandemija neće uskoro stati. Slijedi Božja kazna pa se spremite.

Gost!

Ako ste htjeli promovirati SFF što niste obezbijedili besplatne antigenske testove, na ulazu u prostor za projekciju? Ovako dobijete sponzore, uzmete lovu, podržite uvaljivanje doniranih testova koje će narod platiti i još se pravite blesavi. Godišnje odvajah novac za festival, više ne! Kome je sada taj festival namijenjen? Digli ste cijene ulaznica i u sve ubacili testiranje, da svako ponešto zaradi od naivnog naroda. Valjda ste se zanijeli ko Dalmatinci u čekanju gostiju visoke platežne moći....To više nije festival za građane Sarajeva i okruženja.

/ Najnovije