Čestitamo: Još jedna nagrada za 'Sonju', film Sanele Prašović Gadžo!

1
Radiosarajevo.ba
Čestitamo: Još jedna nagrada za 'Sonju', film Sanele Prašović Gadžo!
Foto: Facebook / Čestitamo redateljici na novoj nagradi!

Dokumentarni film Sonja koji je režirala Sanela Prašović - Gadžo dobio je još jednu nagradu!

Sonja je ovaj put pobijedila u kategoriji najbolji ratni film na festivalu Oniros film awards u New Yorku. Tim povodom, na svom Facebook profilu, oglasila se i režiserka Sanela Prašović - Gadžo.

"Meni osobno pobjedu predstavlja i sama festivalska selekcija filma, shvatanje poruke koju film nosi kao i razumijevanje bolnih i traumatičnih dešavanja u životu jednog mladog čovjeka tokom rata. Kada stigne i pobjeda, onda sam neopisivo sretna.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Divna je ova nedjelja.

Inače, Oniros Film Awards je međunarodno kvalifikacijsko natjecanje za IMDb s javnim prikazivanjem koje se održava u New Yorku, slaveći filmove i filmaše iz cijelog svijeta.

[related]https://www.facebook.com/sanela.p.gadzo/posts/pfbid0SwMDNk14MyGBNM9NVLT6Azaq7mPTNZzM7NugqYXqKuP7prpJhC73uK2PmU6Kyik8l[/related]

Misija ovog festivala je otkriti kvalitetne, uspješne i ambiciozne filmove i redatelje kao i promovirati ih. Oniros Film Awards govori o snovima (ὄνειρος = oneiros, san na starogrčkom).

Dream Big, uvijek!"

Redakcija portala Radiosarajevo.ba još jednom čestita uvaženoj kolegici!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije