Preporučujemo / Billain vas poziva na posebno audiovizuelno druženje

13. 05. 2016. u 09:37:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

On je muzički producent poznat u svijetu, a sada želi da se predstavi i u svom gradu. 

BIllain će održati svoj muzički performans pred publikom u Sarajevu, u subotu 21. maja u amfiteatru Doma mladih.  

Bit će to posebno veče, ne samo zahvaljujući Billainovoj vrhunskoj muzici, već i zbog pvideo mappinga koji će raditi jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za to Amar Mulabegović Macula

Nakon mnogo godina internacionalnog stvaralaštva, moja želja da predstavim naučnu fantastiku u rodnom gradu se akumulirala na nivo moje prve samostalne izvedbe. Sakupljena energija i audiovizuelna priča iza koje stoji bezbroj pokušaja da se takvo nešto izvede raji u BiH, konačno je dostigla željeni nivo za kreaciju i realizaciju. Čeka nas audiovizualno putovanje - od hiphop-a, preko techna do drum'n'bass-a.

Stvari koje pripremamo tu noć moje su lične želje i iza njih stoji naporan i predan rad cijelog tima.

Gostovanjem video/maping majstora Amara Mulabegovica Macula-e  sa kojim sam nedavno osmislio Terminal kanal, uspješna realizacija 3D plakata i 3D flyera za ovu priliku, te druženjem sa Mpj Sloom, Zlijay-om, Audioinfunktionom, MLDJem i Indigom uz posebnu AV produkciju, zabetonirali smo strašno zanimljiv koncept dogadjaja. 

Bosna i Hercegovina je umjetnički pretis lonac, a upravo u dvadesetprvoj noći mjeseca maja zakuhavamo  jedinstvenu kompletnost na koju pozivam sve ljude željne zvučne ekspanzije i dekompresije, da se najzad pridruže jednoj eletronskoj izvedbi na internacionalnom nivou, ovaj put upravo u Sarajevu. “ – poručio je Billain.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima servisa Kupikartu.ba ili ih naručiti  online. Cijena ulaznice iznosi 15 KM.  

 

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA