Bihaćka Kreativna Republika - važno za komunikacijsku industriju u BiH

Radiosarajevo.ba
Bihaćka Kreativna Republika - važno za komunikacijsku industriju u BiH
Za sve koji se bave kominikacijskom industrijom

Još nešto više od dvije sedmice ostalo je do jednog od najvažnijih događaja komunikacijske industrije ove godine u Bosni i Hercegovini – Bihaćke Kreativne Republike

Udruženje za promociju i razvoj kreativne industrije Ventilator iz Bihaća, u suradnji sa Unicredit bankom, organizira Bihaćku Kreativnu Republiku.

Konferencija ima za cilj da okupi regionalne stručnjake iz svijeta marketinga, oglašavanja, tržišnih komunikacija, brandinga, PR-a...

Panelisti i predavači će svoja znanja i iskustva prenijeti domaćim privrednicima te ih na taj način uvesti u svijet komunikacijske industrije te ih podsjetiti koliko je komuniciranje bitno za uspjeh njihovih brendova i djelatnosti.

Narednih dana ćete saznati nešto više o programu, predavačima i panelistima konferencije.

Bihaćka Kreativna Republika će se održati u subotu 4. juna 2016. godine, u Muzeju AVNOJ-a. 

S obzirom da je broj mjesta ograničen, organizatori preporučuju da zainteresirani prijave pošalju što prije, a najkasnije do 2. juna. Rezervišite što bolju poziciju s koje ćete uživati u ovom jedinstvenom događaju.  Kao i prošle godine, prijava i učešće na konferenciji su besplatni.

Za prijavu popunite obrazac na službenoj web stranici konferencije: www.kreativnarepublika.com

O konferenciji

Drugo zasjedanje Bihaćke Kreativne Republike i ovaj put okuplja vodeće regionalne stručnjake iz komunikacijske i kreativne industrije, te uspješne ljude iz svijeta businessa.

Ove godine svojim ''kreativnim delegatima'', kako organizatori konferencije nazivaju njene učesnike, kroz Udruženje za promociju i razvoj kreativne industrije Ventilator iz Bihaća ''udahnjuje ideje'' koje će im biti od suštinskog značaja za uspjeh njihovih brandova i djelatnosti kojima se bave.

Ona, Bihačka Kreativna Republika, svojim kreativnim delegatima, kroz panele i predavanja, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, razmijenjuje poslovna iskustva i podučava novim trendovima iz svijeta oglašavanja i marketinga, pruža nove poglede na posao, a uz unaprijeđenje znanja nudi i zagarantovanu i odličnu zabavu.

Pored stručnog i edukacijskog aspekta Bihaćka Kreativna Republika ima za cilj mapirati Grad Bihać na karti dešavanja i događaja vezanih za kreativnu industriju, te na taj način doprinijeti razvoju i unaprijeđenju turističke ponude Grada Bihaća, NP Una, Unsko – sanskog kantona, kao i Bosne i Hercegovine uopće. Bez obzira da li ste uspješan privrednik, poduzetnik u usponu, obrtnik ili ste mladi u poslu i pokrenuli ste svoj start up, Bihaćku Kreativnu Republiku ćete napustiti ''punih pluća'', sa mnoštvom inspiracije i ideja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije