Avantura za 5 - OK avantura sa prijateljima u ponudi do 15. juna

Radiosarajevo.ba
Avantura za 5 - OK avantura sa prijateljima u ponudi do 15. juna
/ OK Fest 2017
Posebna ponuda za boravak u festivalskom kampu ovogodišnjeg Nektar OK Festa na Tjentištu "Avantura za 5!" aktuelna je do 15. juna.

U ponudi su dvije opcije:

Paket “OK kamp prijatelj/boravak u kampu” 4 + 1 gratis = 120,00 KM. Po cijeni 4 paketa za boravak u festivalskom kampu i mogućnost prisustva svim sadržajima/koncertima unutar festivalske zone na Tjetištu, 5 prijatelja imaće priliku da se druži na Nektar OK Festu.

Paket “OK kamp prijatelj/ boravak u kampu + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM. Oni koji žele da zajedno sa nama putuju do Tjentišta imaju takođe mogućnost izbora paketa koji uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad, uz boravak u festivalskom kampu i provod na koncertima. I u ovoj opciji 5 prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni 4 paketa.

Ovo ljeto je prava prilika da ga provedete u odličnoj atmosferi, stoga iskoristite ovu pogodnost do 15. juna, izaberite jedan od paketa „Avantura za 5“/“OK kamp prijatelj“, pođite na Tjentište u društvu i uživajte.

Svi zainteresovani na zvaničnoj stranici festivala mogu da potraže više inormacija o ovim paketima.

Nektar OK Fest ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije