Zašto su Tanaskoviću i SANU-u "umereni muslimanski subjekti" u BiH opasniji i od vehabija?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

miki

Odluka da se u Daytonu verifikuje sramna zločinačka srpska agresija na Bosnu te etničko čišćenje i vojno osvajanje terena uz osnivanje etniteta sa isključivim nazivom samo jednog naroda je bez presedana u civiliziranom svijetu. Otuda i ovo moralno i intelektualno tumaranje srpske elite koja još ne može da razumije takvu odluku i samo postojanje ovog nelogičnog entiteta. Samo lupaju nelogična sumnjičenja i optužbe a jedino u šta iskreno vjeruju da je postojanje ovog entiteta na ovakvim osnovama dugoročno nemoguće.

Malik

Ode Kosovo bolan reci narodu nikad više srbin na Kosovu. Najveće su teroriste rodile srpske ku..

Guest

pa mora napasti umjerene da bi opravdao genocid i etnicka ciscenja

Da srbi nisu to sto jesu

Nebi bilo ratova i ubistava na balkanu,ali fasizam se nemoze iskorijeniti iz *****ka

Durmo

Kada ovi kondukteri zazvizde, taj voz nikada ne kasni.

Rastiramo muslimane

od osmanlija, austrougara, nacista do srebrenice

HashimQ

Nacionalističko-fašistički režim iz Srbije je zasjenio i onaj Staljinistički, prava tvornica laži, propagande i mržnje. Još će krvi biti prikriveno zbog ovih zloća i njihovih mentora.

goljf je zakon

paaa kod umjerenih nikad ne znaš, prevrtljivi ko alija; kod mundža i veha sve u sekundi jasno...

/ Najnovije