Zašto se Čović i Dodik plaše Džaferovićeve posjete Vukovaru?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BH Fan

Sta vam je tu cudno, fasisti ce napasti svaki ljudski i civilizacijski cin, sto je nesto humanije oni ce to vise napadati....podrska Dzafery, pokazao si u ovoj krizi da si tri puta veci od stranackog vrha - izdajnika...

Gulliverus

Borg protiv Džaferovića i BiH, udruženi fašistički poduhvat na djelu, ližu se Vučko i Čovke glavati ne bi li uspjeli u naumu da rasture državu, a sve živo prevrću i spinuju na Bošnjake. A žrtve Vukovara, agresije, genocida ne poštuju, koja je to fašisoidna bijeda!

Gost

Koji je ovo licemjer, dan prije posjete Vukovaru kaze da armija BIH nije pocinila zlocin i to u Jablanici, a onda otisao da se pokloni zrtvama Hrvatima u Vukovar. Sto ne ode u Grabovicu, Uzdol, Konjic i da ne nabrajam, pa se tamo poklonio zrtvama koje su tvoji borci pobili?

Cure4primitives

Gledaj nacionalpopulistickih botova sto pokusavaju klizeci podapinjat novoj vlasti....ljoberi, ne zamajavajte se da je grsd bio cistijindok ste vi bili na vlasti...vas agresivni primitivizam i inponiranje istog na svakom nivou (od pijacara, taksiste, domkva zdravkja i svih ostaluh ustanova) je usmrdilo i sarajrvo i cijelu BiH jer je zbog vas postala leglo najveceg nivoa neostesanosti i primitivizam bas na svakom koraku....najprimitivbije mjesto koje bilo koji iole samosvjestan covjek (pogotovo onaj koji je bio bilo hdje van BiH) mogao vidjeti....pa i djeca znaju da su populisti (koji sada nisu na vlasti u Sarajecu) odavno od nekad grada napravili kasabu...samim svojim prisustvom...a da ne govorim svojim "politikama"... Uostalom, da li je slucajnost da je svaki svjetskindiktator bio ljober, bas kao i ovi populsti "oslobodioci" koji "vode" ovu nazovi BiH.

Posavac !

Covic.....Dodik....jedite navgo oba, zajedno! Djaba vam trud sviraci....

/ Najnovije