Mijatović: Čeda Jovanović jučer u stilu prave srbijanske varalice izbacuje laž

15
Radiosarajevo.ba
Mijatović: Čeda Jovanović jučer u stilu prave srbijanske varalice izbacuje laž
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Vojin Mijatović i Nermin Nikšić

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović reagirao je na izjave Čedomira Jovanovića u Mostaru.

Njegovu reakciju prenosimo u cjelosti:

"Jučer u Mostaru Čeda Jovanović u stilu prave srbijanske varalice izbacuje brutalnu laž o dogovoru Bakira i Željka sa BH blokom.

Čeda ili je počeo da funkcionira po sistemu mečke Božane koja igra koliko ga plati Željko ili je promijenio dilera pa je faza navikavanja na novog dobavljača! Jasna je priča da su Bakir i Željko u koaliciji sa Dodikom, kao što je i jasno da Dodika i Čedu vječno povezuje interes zemunskog klana!

Građani Mostara dobro znaju da BH blok nije i neće nikad igrati ni za srpsku, ni bošnjačku, ni hrvatsku reprezentaciju, već za BIH reprezentaciju, a nikad ni po koju cijenu nećemo igrati za kriminalne klanove! Čedo dobro došao ovo je Bosna i Hercegovina nama je dosta naših lažova ne trebaju nam srbijanski”, kazao je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (15)

/ Povezano

/ Najnovije