Svetlana Broz, Titova unuka: Srbija je potopljena u ludilo, vapi za normalnošću

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Covjek se samo moze posrati na kompletan Balkan.

miki

Ceco srećo ti sem što si kći znamenite ličnost i nisi nešto odmakla. Da Draža je bio poražen ali nije bio fašista. Danas nam je jasno šta je tvoj otac radio i šta je rezultat od drezdenskog kongresa do ustava iz '74. Zato mila odjebi od Srbije, možda ti i tatu pošaljemo.

Prestani

Brukati dedu liberalnim glupostima. Tariguziji fali cvrsta ruka komunizma da je uredi ko i drugi komad balege kurojejsiju.

Muu

Ceco srećo ti sem što si kći znamenite ličnost i nisi nešto odmakla. Da Draža je bio poražen ali nije bio fašista. Danas nam je jasno šta je tvoj otac radio i šta je rezultat od drezdenskog kongresa do ustava iz '74. Zato mila odjebi od Srbije, možda ti i tatu pošaljemo. ka miki Ko te sta pito govedo bosansko neosoljeno? Po tvojoj logici ni Pavelic nije bio fasista.

miki

Pa da ste pohađali školu i titovo vreme bila bi vam jasna razlika među Mihailovićem i Pavelićem zaista mi je mrsko raspravljati sa lošim đacima ;)

Džasmin

Htjeo sam da kažu da nisu činili zločine i da su bil odlične osobe

miki

Đasmine ostavi ga jeb... Niko ne govori o zločinima, činili su ih i četnici i partizani ali niko kao kvislinška fašističke tvorevina kojoj je naslednica ova u kojoj cecili živi ;)

miki

Opajdara bi posle strave u drugom svetskom ratu i potpunog zatiranja u ovom iz zagreba držala pridike srbiji, neće da može a i će da košta.

Srbija

Zemlja duhovnog mraka, bolesnih umova i zlocinaca.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Đurica

Ceco srećo ti sem što si kći znamenite ličnost i nisi nešto odmakla. Da Draža je bio poražen ali nije bio fašista. Danas nam je jasno šta je tvoj otac radio i šta je rezultat od drezdenskog kongresa do ustava iz '74. Zato mila odjebi od Srbije, možda ti i tatu pošaljemo. ka miki Budalo. Nije njoj JB Tito otac, već djeda..

Đurica

Eto nek si odlikaš.

Džasmin

Ja sam pohađao školu prije rata i de mi.objasni koja je razlika četnika i ustaša.Ja sam ima trojku iz istorije(historija)Dobro keca al sam opet znao razliku a de mi ti objasni ali Jugoslovensko ne dijaspora

zoma

komunisti=svetosavci

mikis fan

miki, respekt! Nemaš s kim da polemišeš na ovom glupom talibanskom portalu! Intelektualno ti nisu dorasli! Kao da neandertalcima nešto objašnjavaš! Nemaju oni kapaciteta da shvate šta im govoriš!

Guest

cetnici i ustase ....boze sacuvaj ubice i koljaci a prvenstveno KRKANI I SELJACI

/ Najnovije