Savez kolumnista | Zlatko Dizdarević: Netanyahu napadnut - od vlastite vojske!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SLAVA***

***

***

***

Poštovanje

Uz dužno poštovanje gospodine Dizdarević mislim da puno znate,ali griješite.Nije Natanjahu od male točke izraela na području Palestine doveo palestinu u logor manji nego je ikad bila država izrael nego su to redom svi izraelci od 1948 godine radili.Ubijali Arape i Palestince te širili državu izrael.Rekao bih da su vlastodržci radili ono što je narod želio ,a naravno SAD ,pa i ostali zapadni svijet su to zdušno podržavali i sudjelovali u ubijanju Arapa i Palestinaca.

Ljiljan:***

SAMO SU OVI ***

Mišljenje

Da povučemo paralelu od izraela do srbije ,pa promislimo da uglavnom većina srbijanaca i pravoslavnih bosanaca nije željela bi li milošević mogao izvršiti agresiju na kosovo , sloveniju,hrvatsku,bih,a nekon toga njegovi nasljednici svakodnevno pokušavali destabilizirati makedoniju i crnu goru. Naravno da nebi, narod je tražio takvog vođu i evo nažalost opet su ga dobili u vučiću i dodiku ,pa su očite namjere da razore BiH ,Kosovo i Crnu Goru.BiH i Kosovo će pokušati oružjem,a Crnu Goru će uz pomoć mandića i njemu slićnih razoriti iznutra.

Borac sa kauča

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Lijepo napisano, samo "obadvojici" me malo dotuklo.

Nasjeo

***

***

***

/ Najnovije