Šaćir Filandra: BiH nije iznevjerila nas, a jesmo li mi nju?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zasto se ne potpisujete ispod tekstova "novinari"!?

Bojite se da to sto prekopirate sa Kurira i Telegrafa nece doci u sukob sa istinom?

Ismet

Bojite se da to sto prekopirate sa Kurira i Telegrafa nece doci u sukob sa istinom? ka Zasto se ne potpisujete ispod tekstova "novinari"!? TO NI NA JEDNOM AMSONSKO KOMUNISTICKOM PORTALU KAKVI SU TI RADIOSARAJEVO FRANJE VELE IZ MOSTARA,KLIX HDZ BRACE SIMICA IZ LJUBUSKOG , FAKE TV VELEIZDAJNIKA IZ sANDZAKA KOJI NI U SVOJ GRAD VISE NE SMIJE DA ODE NENADA ADZIVEJZOVICA UI SLICNIH.ONI S ENIKADA NE POTPISUJU,KOPIRAJU SVE SA SRBIJANSKIH MEDIJA,ZA TO SU I PLACENI.

neko

Mene je Bosna itekako iznevjerila, decenijama se biraju etnonacionalne stranke, nagrađuje ne rad, korupcija i nepotizam

@gupson u vezi podpisa: to je izjava ovoga sa slike.

.

Gulliverus

Mi smo izdali BiH, mi jer pristajemo na nacionalizme, na kriminal, korupciju, nepotizam, mi koji biramo ove kriminalce i lopove na vlasti, jer gledamo svoj sitni šićar, i ne mislimo o opštem interesu. Mi ćemo je i uništiti još jednim izborima i svim ovim kreaturama na vlasti i u politici, uz reise, patrijarhe i popove bez morala i savjesti. Sve smo ovo mi...

Nisam robot

E moj profa, ti si je prvi iznevjerio jer pricas tudjim jezikom, a ne maternjim; doduse, ti pricas jezikom druge drzave koji je sluzbeni jezik u Bosni i Hercegovini, ali nije tvoj. A tu tvoju pricu znaju i vrapci na grani, to si trebao pricati prije 10-ak godina. Najmanje.

Inzinjer

"Nije Bosna i Hercegovina iznevjerila nas, ali Mi možda jesmo nju." Cuj, mi mozda jesmo nju?! E, moj, profa, umjesto precizne dijagnoze, koja je ocita, ti kao kakav konobarcic tek se usudjujes da postavis pitanje?! Jadno, cemerno, bijedno, beskicmeno, neakademski, i ...tipicno SDA-ovski. Zato nam i jeste ovako!

Poltroncici

Pa koga ti uopce predstavljas? Ko je tebi dao pravo da sa ostalim odlucujes u ime naroda? Narod vas nije izabrao.

/ Najnovije